Μενού Κλείσιμο

Σάκης Γκούνας: Με τους πολίτες της Πιερίας μας, μαζί, για μια «δίκαιη κοινωνία» και «ευημερία για όλους».

«Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την τιμή να με εκλέξετε  βουλευτή Πιερίας. Σας ευχαριστώ όμως από τα βάθη της καρδιάς μου που βρίσκεστε ξανά στις επάλξεις του αγώνα, όρθιοι όλοι και όλες μαζί, για να κάνουμε το νέο ξεκίνημα».

Με αυτά τα λόγια, ο υποψήφιος βουλευτής Πιερίας κ. Γκούνας Αθανάσιος (Σάκης) συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς της επισκέψεις σε κάθε γωνιά της Πιερίας και τις συνοικίες της Κατερίνης, ενημερώνοντας τους πολίτες για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

 Κολινδρός, Εξοχή, Κατερίνη, σε εκδηλώσεις, στέκια πολιτών και ναούς  ο Σάκης Γκούνας συνεχίζει τον αγώνα, λαμβάνοντας θετικά μηνύματα και αλλαγή κλίματος για τις επικείμενες εκλογές, από τον κόσμο που σπεύδει να συνομιλήσει μαζί του.

«Πιστεύω ότι οι πολίτες της Πιερίας, όλοι μαζί ενωμένοι, με τη νέα γενιά, με νέες ιδέες, για την Ελλάδα, για την Πιερία, στις 25 Ιουνίου, θα εμπιστευτούν, το πρόγραμμά μας, για μια «δίκαιη κοινωνία»  και «ευημερία για όλους», κάνοντας την ανατροπή, απέναντι σε μια ανεξέλεγκτη Δεξιά, γιατί μόνο  εμείς είμαστε το αληθινό  στήριγμά τους. Το κλίμα έχει αλλάξει και αυτό θα το δούμε στις κάλπες. Η μόνη δύναμη της Κεντροαριστεράς, αντίπαλο δέος της ΝΔ, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ