Μενού Κλείσιμο

Ραντεβού στη.. 10η

Έπεσε η αυλαία της 9ης ΕΒΕΠ-ΚΜ, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις σε εκθέτες και επισκέπτες

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η λήξη της 9ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2018, το βράδυ της Τετάρτης, με διοργανωτές, εκθέτες και επισκέπτες να δίνουν το παρόν στη μεγάλη γιορτή της επιχειρηματικότητας.

Μέσα σε μια ευχάριστη, φιλική και γιορταστική ατμόσφαιρα, εκθέτες και διοργανωτές αντάλλαξαν απόψεις, ιδέες, εντυπώσεις και ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου, θέτοντας υψηλότερους στόχους.

Η 9η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2018 είχε έντονα επιχειρηματικό χαρακτήρα, με περισσότερες συμμετοχές και ενδιαφέροντα περίπτερα, αποσπώντας ιδιαίτερα θετικές κριτικές από πλήθος επισκεπτών αλλά και από τους συμμετέχοντες που εξέφρασαν την ικανοποίησή τους τόσο για την υψηλή επισκεψιμότητα όσο και την αποτελεσματική προβολή των εκθεμάτων τους.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε θερμά όλες τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις της Πιερίας αλλά και πολλών από διάφορα μέρη της Ελλάδας, που έδωσαν για ακόμα μια χρονιά το παρόν, δίνοντας δυναμική στη διοργάνωση και τόνισε ότι: «και του χρόνου θα είμαστε εδώ για να προβάλουμε τις επιχειρήσεις πιο αποτελεσματικά και πιο δυναμικά, γιατί ο στόχος μας είναι χρόνο με το χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι και σοφότεροι».

Ο κ. Χατζηχριστοδούλου, ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και το Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για την καλή συνεργασία και τη συνεισφορά τους στην προσπάθεια του Επιμελητηρίου Πιερίας να αναδείξει το επιχειρείν του τόπου.

Κλείνοντας ανέφερε ότι: «σίγουρα η 9η ΕΒΕΠ-ΚΜ ήταν μια εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση, αλλά στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να την βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο και να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις που τα τελευταία εννέα χρόνια δεν έσκυψαν το κεφάλι και συνεχίζουν τον αγώνα τους με πείσμα και θέληση».

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ