Μενού Κλείσιμο

«I can’t Breathe» – Σε κάποιους οι 2.000 φωνές ακούγονται σαν ψίθυρος. Πρέπει να ανεβάσουμε τα ντεσιμπέλ

Συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών από την Ομάδα Πρωτοβουλίας Πολιτών «I can‘t Breathe«, αφού όπως αναφέρεται στο προφίλ της ΟΠΠ «από ό,τι φαίνεται, οι 2000 φωνές ακούγονται σαν ψίθυρος (!!!)»

Με ανάρτησή της το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Σημέλα Ελευθεριάδου, απευθύνει (ένα ακόμη) κάλεσμα σε όλους όσους δεν έχουν υπογράψει ακόμη το κείμενο «διαμαρτυρίας» με το οποίο ζητούν από κάθε αρμόδιο, να επιληφθεί και να λύσει το πρόβλημα της δυσωδίας, που ταλανίζει ένα μεγάλο κομμάτι της πόλης.

«Πρέπει να ανεβάσουμε τα ντεσιμπέλ|, σημειώνει η κ. Ελευθεριάδου στην ανάρτησή της, ανακοινώνοντας την πρόθεση (ή απόφαση) της Σ.Ε. να αποταθεί σε φορείς και αρχές «πέραν των τειχών της πόλης».

Στην ανάρτησή της σημειώνει χαρακτηριστικά: «Ευγενική παράκληση, να κοινοποιήσετε το site της Ομάδας Πρωτοβουλίας Πολιτών «I can’t Breathe» που ετοίμασε πριν καιρό ο φίλος Σταμάτης Χατζηχριστοδούλου.

Στο τέλος της σελίδας υπάρχει η φόρμα για ηλεκτρονική υπογραφή του αιτήματος για την άμεση και οριστική λύση του προβλήματος της δυσωδίας που πλήττει τη μισή πόλη της Κατερίνης. Ετοιμαζόμαστε να αποταθούμε σε φορείς και αρχές πέραν των τειχών της πόλης.

Από ό,τι φαίνεται, οι 2000 φωνές ακούγονται σαν ψίθυρος (!!!) σε κάποιους. Πρέπει να ανεβάσουμε τα ντεσιμπέλ!»

Να σημειωθεί, πως όσοι πολίτες θέλουν να συμβάλουν στην προσπάθεια της Ομάδας Πρωτοβουλίας Πολιτών «I can’t Breathe», μπορούν να υπογράψουν (και) ηλεκτρονικά στο https://sites.google.com/view/icantbreathe?fbclid=IwAR2gu_2hwbTt4W9_NUPSupy8_EFQaGdxiHHjiNF0LjYfRWBb99VunzYbhNA

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ