Μενού Κλείσιμο

«Έφυγε» ο Βαλάντης Θεοδώρου – «Πολίτες σε Δράση»: «Ότι και να πει κανείς αυτή τη στιγμή είναι πολύ λίγο…»..

Μετά από μακροχρόνια μάχη με την επάρατη νόσο, «έφυγε» σήμερα το απόγευμα από τη ζωή ο Βαλάντης Θεοδώρου, πρώην Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κατερίνης και εκ των στενότερων συνεργατών του Σάββα Χιονίδη.

Την είδηση του θανάτου του Βαλάντη Θεοδώρου, έκανε γνωστή ο Συνδυασμός «Πολίτες σε Δράση» με ένα συγκινητικό μήνυμα στο οποίο αναφέρει: «Ότι και να πει κανείς αυτή τη στιγμή είναι πολύ λίγο….. Δεν μπορείς να περιγράψεις συναισθήματα, δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτα, το μόνο που σου έρχεται είναι απλά ένα μεγάλο γιατί… Κρίμα πολύ κρίμα έφυγε ένας νέος άνθρωπος, καλό ταξίδι Βαλαντη.»

Ο Βαλάντης Θεοδώρου, με καταγωγή από την Καρίτσα Πιερίας, γεννήθηκε στην Κατερίνη το 1971. Προερχόμενος από αγροτική οικογένεια, τελείωσε αριστούχος το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο και σπούδασε στο Τμήμα Γεωπονίας του ΑΠΘ. Άσκησε το ελεύθερο επάγγελμα και από το 2006 υπήρξε στενός συνεργάτης του πρώην δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη. Το Γενάρη του 2007 ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Γραμματέα του Δήμου, θέση την οποία υπηρέτησε με πάθος και συνέπεια έως το 2019.

Εδώ και μερικά χρόνια έδινε, άνιση, όπως αποδείχθηκε μάχη με τον καρκίνο, μια μάχη την οποία τελικά και έχασε το απόγευμα της Τρίτης.

Η διεύθυνση και το προσωπικό της «Επτά» εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και προσεύχονται για την εξ ύψους παρηγορία.

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ