Μενού Κλείσιμο

«Δια ζώσης» το «ευχαριστώ» του Φώντα Μπαραλιάκου σε διοίκηση και προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης

Τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης  επισκέφθηκε ο βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος για να συγχαρεί διά ζώσης τους «ήρωες της πρώτης γραμμής» της πανδημίας.

Ο κ. Μπαραλιάκος στη συνάντησή του με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γ. Χατζηγεωργίου εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες του στο ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό για την άψογη λειτουργία του την περίοδο έξαρσης του COVID-19.

Ο άριστος βαθμός ετοιμότητας και η αποτελεσματική διαχείριση των περιστατικών αποδεικνύουν την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε όσους νόσησαν από τον Κορονοϊό στο νομό, σημείωσε ο βουλευτής Πιερίας.
Παράλληλα, αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσαν οι γενικότερες ελλείψεις που υπάρχουν σε προσωπικό και εξοπλισμό αλλά και ο ευρύτερος σχεδιασμός της υγειονομικής μονάδας για την καλοκαιρινή περίοδο.
Ο κ. Μπαραλιάκος υπογράμμισε πως «είναι δεδομένο ότι με αφορμή την υγειονομική κρίση, που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊου, έχει ξεκινήσει ένας αγώνας αναβάθμισης του συστήματός Υγείας. Η Κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή είχε καταγράψει τις ελλείψεις και τις αδυναμίες του και προχώρησε σταδιακά σε νομοθετήσεις και παρεμβάσεις. Η κρίση λειτούργησε ως επιταχυντής των διαδικασιών αναβάθμισης της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας υγειονομικής φροντίδας»
Η επίσκεψη του βουλευτή ολοκληρώθηκε με την κοινή δέσμευση στο αμέσως προσεχές διάστημα να προγραμματιστεί νέα συνάντηση.

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ