Μενού Κλείσιμο

Ψήφος στο ΚΚΕ, μήνυμα καταδίκης των αντιλαϊκών πολιτικών

Η Λαϊκή Συσπείρωση σε Καλλιθέα και Περίσταση

Σε Καλλιθέα και Περίσταση βρέθηκε κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και ο υποψήφιος της Λα.Συ. για το Δήμο Κατερίνης Νίκος Τσουπέης.

Οι υποψήφιοι μιλώντας στους δημότες και τις δημότισσες αναφέρθηκαν στην ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης», στην ισχυροποίηση των ψηφοδελτίων που απαρτίζονται από αγωνιστές υποψηφίους που όλα τα προηγούμενα χρόνια βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή του αγώνα.

Όπως σημείωσαν η ψήφος στο ΚΚΕ μπορεί να στείλει μήνυμα καταδίκης στην αντιλαϊκή πολιτική που ασκείται από τη σημερινή, αλλά και τις προηγούμενες κυβερνήσεις.
Είπαν επίσης ότι την επόμενη των εκλογών πρέπει το ΚΚΕ να είναι πιο δυνατό παντού γιατί ήταν εκείνο που έγκαιρα προειδοποίησε το λαό από την πρώτη στιγμή για το χαρακτήρα της Ε.Ε. και των άλλων ιμπεριαλιστικών ενώσεων που συμμετέχει η χώρα μας, ότι με την ψήφο στο ΚΚΕ, σε όλες τις κάλπες, μπορεί να ανοίξει ο δρόμος της πάλης για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των εργαζομένων και όλων των ανθρώπων του μόχθου

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ