Μενού Κλείσιμο

Προβληματισμός για την «πρόθεση» απολύσεων

Επικοινωνία του βουλευτή Χ. Τζαμακλή με τους δημάρχους της Πιερίας για τους συμβασιούχους

Το φθινόπωρο η νομοθετική ρύθμιση που θα επιλύει το πρόβλημα και η οποία θα είναι σύμφωνη με το Σύνταγμα και τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες

Με τους Δημάρχους Κατερίνης, Δίου–Ολύμπου και Πύδνας–Κολινδρού είχε τηλεφωνική επικοινωνία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Τζαμακλής, ώστε να τους ενημερώσει για τις πρόσφατες εξελίξεις στο θέμα των συμβασιούχων των δήμων.

Αρχικά ο κ. Τζαμακλής ενημέρωσε τους Δημάρχους για το περιεχόμενο της δήλωσης του Υπουργού Εσωτερικών κ. Π. Σκουρλέτη για το χρόνο προώθησης της νομοθετικής ρύθμισης που θα αφορά στους συμβασιούχους. Σύμφωνα με εκτιμήσεις η νομοθετική ρύθμιση θα κατατεθεί το ερχόμενο φθινόπωρο και πρέπει να είναι συμβατή με το Σύνταγμα και τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες.
Στη συνέχεια ο Χάρης Τζαμακλής εξέφρασε προς τους Δημάρχους τον προβληματισμό και την ανησυχία του για το γεγονός ότι αρκετοί Δήμοι προέβησαν σε απολύσεις συμβασιούχων και έλαβε τη διαβεβαίωση ότι οι τρεις Δήμοι της Πιερίας δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε απολύσεις, αλλά θα συμβάλουν στο μέτρο των δυνατοτήτων τους να καλύψουν με επάρκεια τις ανάγκες τους στον τομέα της καθαριότητας.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ