Μενού Κλείσιμο

Πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Ανασυγκρότησης Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ

Μέτωπο αναχαίτισης του νεοφιλελευθερισμού

 

Η Επιτροπή Ανασυγκρότησης, έχει προγραμματίσει ανοικτές συνελεύσεις, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Τετάρτη, όπου επισκέπτεται το Λιτόχωρο ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης

 

Με στόχο την συγκρότηση ενός μετώπου προοδευτικών πολιτών για την αντιμετώπιση των νεοφιλελεύθερων πολιτικών της κυβέρνησης, συνεδρίασε (για πρώτη φορά) η διευρυμένη Νομαρχιακή Οργανωτική Επιτροπή Ανασυγκρότησης (Ν.Ο.Ε.Α.) Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

 

Όπως έγινε γνωστό στην Ν.Ο.Ε.Α. συμμετέχουν τα εκλεγμένα μέλη της Ν.Ε. Πιερίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, η βουλευτής του Νομού Μπέτυ) Σκούφα, οι υποψήφιοι βουλευτές στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση, οι εκλεγμένοι στην Τ.Α. και πολίτες του προοδευτικού – δημοκρατικού χώρου «με μακρά και σημαντική πολιτική δράση και προσφορά στα κοινά», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση της Επιτροπής.

Στην  πρώτη συνεδρίαση της Ν.Ο.Ε.Α. «αναπτύχθηκε πλούσιος διάλογος και αναδείχθηκε η αναγκαιότητα ανασυγκρότησης της δημοκρατικής παράταξης για την αντιμετώπιση των νεοφιλελεύθερων πολιτικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

Όπως σημειώνει η ανακοίνωση, «όλοι οι συμμετέχοντες επιβεβαίωσαν με εμφατικό τρόπο τη θέληση και την απόφασή τους να συγκροτηθεί και στην Πιερία μια πλατιά προοδευτική, δημοκρατική και αριστερή συμπαράταξη δυνάμεων, που θα έχει αμφίδρομη σχέση με την κοινωνία και θα απαντάει πειστικά και με ρεαλισμό στις νέες ανάγκες και τα δεδομένα της σύγχρονης πραγματικότητας.»

Να σημειωθεί πως η διευρυμένη Ν.Ο.Ε.Α. αποφάσισε να καλέσει τους προοδευτικούς πολίτες και με αφορμή την επίσκεψη του πρώην προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση και του δημοσιογράφου Παναγιώτη Παναγιώτου την Τετάρτη στο Λιτόχωρο, σε ανοικτές συνελεύσεις σε Λιτόχωρο και Κατερίνη.

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ