Μενού Κλείσιμο

 Πρώτη, στην καρδιά των Σέρβων

Πιερία:

Τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι του Βελιγραδίου “συναντούν” την Πιερία στο 4ο Ελληνικό Σαββατοκύριακο, στο οποίο συμμετείχε και το Επιμελητήριο

Κατά τη διάρκεια του «4ου Ελληνικού Σαββατοκύριακου»  στο Βελιγράδι, πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας του προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, με είκοσι δύο τουριστικούς  πράκτορες  μέλη της Εθνικής Ένωσης Τουριστικών Γραφείων (YUTA) Βελιγραδίου με σκοπό τη συνεργασία για την προώθηση του Πιερικού τουρισμού.

Η συνάντηση με τους τουριστικούς πράκτορες ολοκληρώθηκε με δείπνο που παρέθεσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, κατά τη διάρκεια του οποίου είχαν την ευκαιρία τόσο ο πρόεδρος όσο και τα μέλη του Δ. Σ. του Επιμελητήριου Πιερίας να  συζητήσουν, να τους παρουσιάσουν την Πιερία, και να προτείνουν  τρόπους περαιτέρω ενδυνάμωσης του τουριστικού ρεύματος προς την Πιερία. Ο κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου τόνισε ότι με αυτή την γνωριμία προσπαθούμε να δυναμώσουμε τους  δεσμούς φιλίας που προϋπάρχουν  μεταξύ των δύο λαών και τους κάλεσε να επισκεφτούν το περίπτερο του Επιμελητηρίου και φυσικά την Πιερία, δωρίζοντάς τους μια καλαίσθητη  έκδοση με τις ομορφιές της Πιερίας.

Στην όλη συνάντηση παρευρίσκονταν και ο Επικεφαλής του Γραφείου Ο.Ε.Υ. της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Βελιγράδι, Γενικός Σύμβουλος A΄,  κ. Xαράλαμπος Κουναλάκης, η Διευθύντρια του Γραφείου του Ε.Ο.Τ. Βελιγραδίου κα. Σοφία Λαζαρίδου, η κα. Jelena Tosic Σύμβουλος του Υπουργείου Τουρισμού,   Εμπορίου & Επικοινωνίας της Σερβίας, ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Αθανάσιος Κόκκινος  και τα μέλη του Δ.Σ.του Επιμελητήριου Πιερίας  κα. Σμαρώ Γιαννούλη, κα. Μαρία Δέλιου, κ. Χρήστος Νάνος και κα. Ευγενία Φλογέρα.

Στις τρεις ημέρες του «4ου Ελληνικού Σαββατοκύριακου» στο Βελιγράδι, επισκέφτηκαν το περίπτερο του Επιμελητηρίου Πιερίας πολλοί δημοσιογράφοι και τοπικοί τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου έδωσε συνεντεύξεις προβάλλοντας το τουριστικό προφίλ της Πιερίας αλλά και τη δυναμική των τοπικών επιχειρήσεων.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ