Μενού Κλείσιμο

 Προτεραιότητα η βελτίωση των δρόμων

Καθημερινές οι παρεμβάσεις από την Π.Ε. Πιερίας

Καθημερινές είναι οι παρεμβάσεις, που υλοποιούνται από την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, στο οδικό δίκτυο της περιοχής, σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα της αντιπεριφέρειας

Μηχανήματα της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας- σε συνεργασία με το Δήμο Κατερίνης- ολοκλήρωσαν εργασίες στον Κορινό, που αφορούσαν διάνοιξη και καθαρισμό τμημάτων του οδικού δικτύου.

Οι παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας συνεχίζονται και σε άλλους οδικούς άξονες της Πιερίας με άλλες εργασίες, όπως διαγραμμίσεις, αποκαταστάσεις οδοστρώματος από λακκούβες, αντικατάσταση κατεστραμμένων σημάτων και στηθαίων ασφαλείας κ.α. πάντα με γνώμονα ένα ασφαλές οδικό δίκτυο.

Η υλοποίηση εργασιών βελτίωσης και συντήρησης του οδικού δικτύου, αποτελεί προτεραιότητα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. Σε καθημερινή βάση, αυτοψία στις εργασίες πραγματοποιεί η  Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, επισημαίνοντας ότι οι παρεμβάσεις του τεχνικού προγράμματος της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, υλοποιούνται για τη διευκόλυνση τόσο της καθημερινότητας των πολιτών όσο και της ασφαλούς πρόσβασης σε περιοχές της Π.Ε.Πιερίας αλλά και για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των συμπολιτών μας.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ