Μενού Κλείσιμο

Πρώτα Γενική Συνέλευση και μετά εκλογές

Εργατικό Κέντρο Κατερίνης

Για την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου συμβουλίου στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης. Της εκλογικής διαδικασίας (σε άλλη ημερομηνία) θα προηγηθεί ο απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης

Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης, αποφάσισε τη σύγκλιση εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευσης κατά τη συνεδρίαση της 30ης Αυγούστου. Η Γενική συνέλευση, έχει οριστεί για το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου (στις 5 το απόγευμα) στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης, ενώ τα θέματα που θα απασχολήσουν τη συνέλευση είναι:

-Διοικητικός απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.

-Οικονομικός απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.

-Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής.

-Προϋπολογισμός για την περίοδο 27/9/2018-31/12/2019

-Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τις αρχαιρεσίες της 26/09/2018

-Διάφορα.

Το Εργατικό Κέντρο επίσης, καλεί για την Τετάρτη 26 Σεπτεμβίου 2018, τους εκλεγμένους Αντιπροσώπους των Σωματείων δύναμης του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης, να προσέλθουν για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στη ΓΣΕΕ. Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 7 το απόγευμα

Υποψηφιότητες για την Εφορευτική Επιτροπή υποβάλλονται έως την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018 (7 μ.μ) στο Δ.Σ. του Ε.Κ.Κ. στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης.

Υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο, την Ελεγκτική Επιτροπή και Αντιπροσώπους στη Γ.Σ.Ε.Ε. θα υποβληθούν στην Εφορευτική Επιτροπή που θα εκλεγεί το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, υπενθυμίζει στους αντιπροσώπους των Σωματείων, πως για τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση και στις εκλογές είναι απαραίτητα:

-Η οικονομική τακτοποίηση (συνδρομές) της Οργάνωσής σας προς το Εργατικό Κέντρο το αργότερο μέχρι 15/09/2018.

-Το ατομικό βιβλιάριο Υγείας – Ασθενείας.

-Το Δελτίο Αστυνομικής σας Ταυτότητας.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ