Μενού Κλείσιμο

Προσυνεδριακή Διαδικασία για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη

Την Παρασκευή στο ΕΒΕ Πιερίας

Η Προσυνεδριακή Διαδικασία – Εκδήλωση εν όψει του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης πραγματοποιείται την Παρασκευή στο Επιμελητήριο Πιερίας, στις 8:30 το βράδυ. Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο του συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 30 Ιουνίου

Στην εκδήλωση θα υπάρξει πάνελ ομιλητών – εκπροσώπων των συλλογικοτήτων που συναπαρτίζουν την Δημοκρατική Συμπαράταξη, το οποίο θα αποτελούν οι: Νίκος Μπίστης, πρώην Υφυπουργός, Σωκράτης Ξυνίδης, πρώην Βουλευτής και Υπουργός, στέλεχος ΚΙΔΗΣΟ, Θωμάς Ψύρρας, πρώην Βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς και Δημήτρης Μαυροειδής, από τις Κινήσεις Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία.
Το θέμα είναι γνωστό σε όλους.
Υπάρχει ένας πολιτικός χώρος που εξέφρασε και υπηρέτησε διαχρονικά την Αυτοδύναμη Στρατηγική της Ελλάδας και τις πολιτικές εκείνες αξίες που υπηρετούν τον πιο απλό πολίτη. Η ισχυροποίηση του χώρου αυτού που, «σαρώθηκε» από την οικονομική κρίση, αλλά πολύ περισσότερο από τον λαϊκισμό, την δημαγωγία και την πολιτική λάσπη που έριξαν σε αυτόν αυτοί που παρουσιάστηκαν στον ελληνικό λαό ως σωτήρες, αποτελεί για εμάς προϋπόθεση για να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της και να δουν οι πολίτες της ξανά ημέρες ευημερίας.
Αταλάντευτος στόχος μας, λοιπόν, είναι ο πολιτικός αυτός χώρος να γίνει ξανά πρωταγωνιστής στην Ελληνική Πολιτική σκηνή και να αποτελέσει Δύναμη Αλλαγής για να βγάλει την Χώρα από το αδιέξοδο στο οποίο έχει βρεθεί τα τελευταία χρόνια.
Καλούνται όλες οι Δημοκρατικές Δυνάμεις να παρευρεθούν στην εκδήλωση και να στηρίξουν το εγχείρημα της αναγέννησης της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ