Μενού Κλείσιμο

Πρόσκληση του ΕΒΕ Πιερίας για Forum στη Ρουμανία

Ετοιμάζει αποστολή για Τιμισοάρα

 

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του, για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και την ανάδειξη των Πιερικών προϊόντων το Επιμελητήριο Πιερίας, ενημερώνει τα μέλη του ότι προτίθεται να πραγματοποιήσει επιχειρηματική αποστολή στη Ρουμανία.

 

Σε συνεργασία με το Εμπορικό, Βιομηχανικό και Γεωργικό Επιμελητήριο της Τιμισοάρα, το ΕΒΕ Πιερίας επιθυμεί τη συμμετοχή μελών του στο Ρουμανο – Ελληνικό Επιχειρηματικό Forum, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 23 με 26 Οκτωβρίου 2019 στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας.

Σκοπός της επιχειρηματικής αποστολής είναι η ενίσχυση του διμερούς εμπορίου και των ανταλλαγών καθώς και η δημιουργία και ανάπτυξη επιχειρηματικών ευκαιριών μεταξύ Ελληνικών και Ρουμανικών εταιρειών.

Κατά τη διάρκεια Forum θα πραγματοποιηθούν Β2Β συναντήσεις.

Κύριοι επενδυτικοί τομείς στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας είναι η βιομηχανία, η γεωργία, οι υπηρεσίες, η υγεία, ο τουρισμός, οι μεταφορές, το εμπόριο και οι κατασκευές.

Όσα μέλη του επιθυμούν να συμμετέχουν στην αποστολή, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως σήμερα Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στο Επιμελητήριο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 23510 23211 εσωτ 7.

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ