Μενού Κλείσιμο

Πρόσκληση – Προβολή Ταινίας

 Ο Σύλλογος Διαβητικών του Ν. Πιερίας σας προσκαλεί στην προβολή της πρώτης  ελληνικής ταινίας μικρού μήκους που διαπραγματεύεται το θέμα του Σακχαρώδη  Διαβήτη με τίτλο «Ζω χωρίς να σε φοβάμαι»

 Πρόκειται για μια ταινία που δημιουργήθηκε από το Σύλλογο Ατόμων με Σακχαρώδη  Διαβήτη Πάτρας «Ζωή γλυκιά» σε σενάριο – σκηνοθεσία της κ. Ελένης Βασιλοπούλου  και φωτογραφία – μοντάζ του κ. Χρήστου Κεϊμαλή. 

 Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στη μεγάλη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «Εκάβη» Κατερίνης (7ης Μεραρχίας 10) το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30,  με ελεύθερη είσοδο για όλους. 

 Με το πέρας της προβολής, θα ακολουθήσει διαδραστική συζήτηση με τον κ.  Γεώργιο Μυρμίγκη, Συστημικό Ψυχολόγο καθώς και με την κ. Βασιλική Γούλα,  πρόεδρο του Συλλόγου Διαβητικών Πάτρας. 

 Τέλος, με την ευκαιρία της συνάντησής μας και ενόψει των Χριστουγέννων, θα γίνει  γιορτή με τη συμμετοχή της εμψυχώτριας παιδιών «Πεπίτα», κ. Διονυσίας  Ουσταμπασίδου. 

 Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ), τη στήριξη του Δήμου Κατερίνης, της Αντιπεριφέρειας καθώς και του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας. 

 Σας περιμένουμε όλους για να μοιραστούμε γνώσεις, εμπειρίες και να χτίσουμε  γλυκές στιγμές μαζί! 

 

Με εκτίμηση 

Για το Δ.Σ. 

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Διαβητικών του Ν. Πιερίας 

Σωτηρία Ουσταμπασίδου

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ