Μενού Κλείσιμο

Προσαρμογή των επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα

Ενημερωτική εκδήλωση το ΕΒΕ Πιερίας για τον Κανονισμό για την προστασία των δεδομένων (GDPR)

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας, στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των μελών του, διοργανώνει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, ενημερωτική και επίκαιρη εκδήλωση την Τετάρτη 7 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου (1ος όροφος), με θέμα : «Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Δεδομένων (GDPR): Προσαρμογή των επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα».

Το επίκαιρο θέμα αφορά στο νέο καθεστώς προστασίας δεδομένων «General Data Protection Regulation», το οποίο θα εφαρμοστεί από το Μάιο του 2018, με αλλαγές που θα επηρεάσουν κάθε οργανισμό και εταιρία στην Ευρώπη. O Νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών, θα εφαρμοστεί άμεσα, σε όλους τους οργανισμούς και επιχειρήσεις των κρατών μελών από τις 25/5/2018.
Στην εκδήλωση, θα δοθεί έμφαση στους τρόπους με τους οποίους οι επιχειρήσεις θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το θέμα και να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα που αφορούν τη λειτουργία τους, τους τρόπους επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, την υλοποίηση δράσεων προβολής κ.λπ..
Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι o κ. Παναγιώτης Γ. Οικονόμου, Managing Partner της εταιρίας συμβούλων STEP (Strategy, Technology & Planning).
Μετά την εισήγηση του κ. Οικονόμου θα υπάρξει δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων για συζήτηση.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ