Μενού Κλείσιμο

Προς δημοπράτηση η κατασκευή του Μουσικού Σχολείου – Συνάντηση της Μπ. Σκούφα με τον πρόεδρο των ΚΤΥΠ

Με τον Πρόεδρο των ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. Τιμολέoντα Κατσίπο και υπηρεσιακούς παράγοντες είχε συνάντηση η βουλευτής Πιερίας Μπέττυ Σκούφα με κεντρικό θέμα συζήτησης, την κατασκευή νέου κτιρίου για το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης μετά τη δημοσίευση της απόφασης ανέγερσής του στο ΦΕΚ τον Νοέμβριο του 2018.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Κατσίπης αναφέρθηκε στις επόμενες κινήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να δημοπρατηθεί το σχολείο, ένα έργο που όπως είπε είναι απόλυτα ώριμο και με φάκελο έτοιμο σε όλες σχεδόν τις λεπτομέρειες από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης, πλην της Γεωτεχνικής μελέτης για την οποία όμως υπάρχει ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 Έτσι εντός του Νοεμβρίου θα υπάρξει σύγκληση της διυπουργικής επιτροπής (ΔΕΣΔΙΤ) για την απόφαση υπαγωγής και χρηματοδότησης της κατασκευής μέσω ΣΔΙΤ, ώστε αμέσως μετά να τρέξουν οι διαδικασίες δημοπράτησής του.

Στόχος είναι να εγκατασταθεί ανάδοχος το αργότερο ως τις αρχές του 2022 ώστε να ξεκινήσει επιτέλους η κατασκευή του Μουσικού Σχολείου.

Παράλληλα ζητήθηκε από την κ. Ε.Σκούφα ο περαιτέρω εξοπλισμός σχολικών μονάδων της Πιερίας και ειδικότερα του Ειδικού Νηπιαγωγείου και Δημοτικού σχολείου Κατερίνης, αίτημα το οποίο θα εξεταστεί άμεσα.

Η κ.Σκούφα, τέλος, δήλωσε ότι θα μεταφέρει όπου χρειαστεί και θα στηρίξει κάθε ώριμο αίτημα κατασκευής νέων σύγχρονων σχολικών μονάδων στην Πιερία.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ