Μενού Κλείσιμο

Προγραμματική Σύμβαση υπέγραψαν Π.Ε. Πιερίας και Δήμος Πύδνας-Κολινδρου

Συνεργασία με επίκεντρο την εκπαίδευση

 

Υπεγράφη η  προγραμματική σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση σχολικών συγκροτημάτων Δήμων Π.Ε. Πιερίας» μεταξύ Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και Δήμου Πύδνας – Κολινδρού.

 

Σε δηλώσεις της, αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ανάφερε πως η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συνεχίζει το έργο της, εκσυγχρονίζοντας τις σχολικές υποδομές και συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ασφαλών συνθηκών προαυλισμού και άθλησης  για μαθητές και εκπαιδευτικούς σε σχολεία, ενισχύοντας και αναβαθμίζοντας το σχολικό αθλητισμό»

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση του έργου, προϋπολογισμού, 83.500 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%), από τις πιστώσεις του Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και αφορά  εργασίες επίστρωσης δαπέδων με κυβόλιθους και κατασκευής γηπέδου μπάσκετ – βόλεϊ και ποδοσφαίρου στον αύλειο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιγινίου.

Ειδικότερα, οι εργασίες που προβλέπονται από την μελέτη, είναι: διαμόρφωση του αυλείου χώρου για την κατασκευή γηπέδου μπάσκετ – βόλεϊ και ποδοσφαίρου με κατάλληλες  κλίσεις για την απορροή των ομβρίων υδάτων, επίστρωση της αυλής του σχολείου (εκτός αυτής όπου θα διαστρωθεί με ασφαλτοτάπητα και συνθετικό τάπητα για το γήπεδο ποδοσφαίρου) με κυβόλιθους καθώς και βαφή γηπέδου μπάσκετ – βόλεϊ και ποδοσφαίρου με κατάλληλο υλικό διαγράμμισης.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.