Μενού Κλείσιμο

Προγραμματική σύμβαση Περιφέρειας και Δήμου Πύνδας-Κολινδρού

Αναβάθμιση υποδομών με συνεργασία

 

Υπεγράφη η προγραμματική  σύμβαση του έργου, «Συντήρηση – επισκευή δημοτικού γηπέδου Δ. Πύδνας – Κολινδρού «Ηλίας Δούλιας» στον Κολινδρό Πιερίας», μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού.

Το έργο, προϋπολογισμού 14.880 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%), από τις πιστώσεις του  Επενδυτικού Προγράμματος χρηματοδοτούμενων από ΚΑΠ της ΠΕ Πιερίας έτους 2019, προβλέπει παρεμβάσεις, για τη βελτίωση και συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, του ανοικτού γηπέδου ποδοσφαίρου, της Δ.Κ. Κολινδρού του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού.

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες, επισκευής και συντήρησης της περίφραξης του γηπέδου (αποξήλωση και αντικατάσταση φθαρμένων μερών, συγκόλληση, στερέωση – σταθεροποίηση – αντικατάσταση υφιστάμενης περίφραξης), εργασίες επισκευής και συντήρησης των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων του γηπέδου (αντικαταστάσεις λαμπτήρων, φωτιστικών προβολέων, μετασχηματιστών, πινάκων διανομής και εργασίες επισκευής και συντήρησης μεταλλικών κιβωτίων (pillars)) καθώς και εργασίες ανακατασκευής του αυτόματου ποτίσματος (άρδευσης) του γηπέδου αποτελούμενο από εκτοξευτήρες νερού (μπεκ) τύπου pop-up, ηλεκτροβάνες, προγραμματιστές και υπόγειο σύστημα σωληνώσεων.

«Το εν λόγω έργο, εντάσσεται στο συνολικό σχεδιασμό που έχουμε, για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών, για την ανάπτυξη πολιτιστικών και αθλητικών  δράσεων και εκδηλώσεων και τη διασφάλιση της πρόσβασης των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής, σε πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα», σημείωσε, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ