Μενού Κλείσιμο

Προγραμματική σύμβαση Π.Ε. Πιερίας και Δήμου Αν. Ολύμπου για ασφαλτοστρώσεις

Η Προγραμματική Σύμβαση που αφορά στο έργο «Συντήρηση – ασφαλτόστρωση δημοτικών οδών του Λιτοχώρου», συνολικού προϋπολογισμού 679.931 ευρώ, υπογράφηκε τη Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021 μεταξύ της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου και του Δημάρχου Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συνεισφέρει στον προϋπολογισμό το ποσό των 300.000 ευρώ, ενώ μετά τη δημοπράτηση του έργου, το υπόλοιπο ποσό καλύπτεται από ιδίους πόρους του Δήμου.

Το έργο αφορά στην υλοποίηση επεμβάσεων συντήρησης και ασφαλτόστρωσης σε τμήματα της αστικής οδοποιίας του οικισμού του Λιτοχώρου, που έχουν υποστεί εκτεταμένες φθορές, είτε λόγω πολυετούς έλλειψης συντήρησης είτε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στον οικισμό τους χειμερινούς μήνες. Οι εν λόγω εργασίες κρίνονται απαραίτητες και επιτακτικές καθώς αφορούν στην ασφαλή μετακίνηση των κατοίκων και επισκεπτών του Λιτοχώρου.

Ο κ. Γερολιόλιος, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου «για την συνεχή και ουσιαστική στήριξή τους στα θέματα αναβάθμισης της εικόνας του Δήμου και τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ