Μενού Κλείσιμο

Πρόεδρος την… άλλη Κυριακή

Εκλογές Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης
Γιώργος Μπαλάτος και Ασημίνα Στρίμπα διεκδικούν την προεδρία στο δεύτερο γύρο των εκλογών

Την ερχόμενη Κυριακή θα κριθεί ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης, αφού κανείς εκ των 5 υποψηφίων της πρώτης Κυριακής, δεν κατάφερε (όπως αναμενόταν άλλωστε) να συγκεντρώσει το 50% συν μια ψήφο των δικηγόρων της Πιερίας.

Συνολικά 244 μέλη του Συλλόγου προσήλθαν στις κάλπες για την ανάδειξη προέδρου και νέου διοικητικού συμβουλίου.

Στον δεύτερο γύρο για την προεδρία, θα αναμετρηθεί ο Γιώργος Μπαλάτος που έλαβε 59 ψήφους, με την Ασημίνα Στρίμπα η οποία έλαβε 47ψήφους.

Πολύ κοντά σε ψήφους με την κ. Στρίμπα ήταν και οι υπόλοιποι τρεις υποψήφιοι. Ο Θόδωρος Τόνας έλαβε 41 ψήφους, ο Περικλής  Γιδαράκος 39 και ο Χρήστος Ξανθόπουλος 37.

Στην κάλπη βρέθηκαν ακόμη, 21 άκυρα και λευκά ψηφοδέλτια.

Την Κυριακή όμως εκλέχθηκαν και τα 7 μέλη που θα συγκροτούν το νέο συμβούλιο. Η μειωμένη (σε σχέση με προηγούμενα χρόνια) συμμετοχή των δικηγόρων της Κατερίνης, δεν έδωσε τη δυνατότητα για 11μελές συμβούλιο.

Το νέο συμβούλιο θα απαρτίζεται από 9 μέλη. Εκτός από τον πρόεδρο και τον ηττημένο της δεύτερης Κυριακής, τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου θα είναι οι: Γ. Γιαννούλης, Δ. Αναγνωστούδης, Κ. Δημόπουλος, Αφρ. Αργυροπούλου, Αντ. Παπαντωνίου, Γ. Τσιόλης και Γ. Γιάντσιος.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ