Μενού Κλείσιμο

 Πρεμιέρα με την συνάντηση των εθελοντών στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης

Εκστρατεία Ανάγνωσης

και Δημιουργικότητας

«Για φαντάσου…» τιτλοφορείται το θέμα της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2019, στην οποία συμμετέχουν και φέτος οι  Δημοτικές Βιβλιοθήκες Κατερίνης  & Κορινού, καθώς και βιβλιοθήκες όλης της χώρας –  μέλη του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

Αφετηρία της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2019 είναι η Δευτέρα 01 Ιουλίου και επίλογος το Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου.

Αυτό το καλοκαίρι η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος μας προσκαλεί σε σειρά βιωματικών δράσεων που στόχο έχουν να αναπτύξουν και να απελευθερώσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών, μέσα από την επαφή τους με την ποίηση, τη λογοτεχνία, την αφήγηση, το θέατρο, τη μουσική, τα μαθηματικά κ.ά.

Καλούνται λοιπόν, όλοι οι εθελοντές, παλιοί και νέοι, να παραστούν στην πρώτη συνάντηση της φετινής καλοκαιρινής εκστρατείας, ώστε να ενημερωθούν για την ταυτότητα των δράσεων και εργαστηρίων, τα οποία απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 4 έως 14 ετών, ενώ αναμένεται να τα βοηθήσουν να ανακαλύψουν την ομορφιά της ανάγνωσης, να καλλιεργήσουν τις αισθήσεις, τη φαντασία και τον συναισθηματικό τους κόσμο.

Κατερίνη: Η ημέρα συνάντησης είναι προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή 28 Ιουνίου στις 11 στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης.

Ενημέρωση από την εβδομαδιαία εφημερίδα Επτά. Τα νέα της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

Ακολουθήστε μας:
FB: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία
YouTube: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία

Instagram: efimerides_epta_politeia

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ