Μενού Κλείσιμο

Πράξη αγάπης – Το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης, στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητρόπολης

Σε συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, προχώρησε το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης σε μια συμβολική και ουσιαστική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου της Μητρόπολης Kίτρους, Κατερίνης και Κατερίνης.

Ο Μητροπολίτης  κ. Γεώργιος ενημερώθηκε για την πρωτοβουλία μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου και επισκέφθηκε τη σχολική κοινότητα, όπου τον υποδέχτηκαν ο Διευθυντής του Σχολείου Αθανάσιος Καρακούσης, καθηγητές, καθώς και ο Πρόεδρος του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου Μιχαήλ-Άγγελος Δημάσης μαζί με άλλους μαθητές.

Τα συγκεντρωθέντα είδη παρέλαβε ο υπεύθυνος Ιερέας του Κοινωνικού Παντοπωλείου «Ο Τροφοδότης» π. Σταύρος Κοσέογλου προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες.

Ο Μητροπολίτης Κίτρους, εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψή του στη σχολική κοινότητα και σε δηλώσεις του ανέφερε: «στις κρίσιμες και δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν σε όλη τη χώρα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τα Ενοριακά παραρτήματά του, παρά τις πολλές δυσκολίες, έχουν κατορθώσει να στηρίζουν σταθερά και σε εβδομαδιαία βάση πολλές οικογένειες Πιεριέων με είδη διατροφής και είδη καθαριότητας και υγιεινής. Συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες προς τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης για την πρωτοβουλία τους. Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί μια πράξη ευαισθησίας και ανθρωπιάς, που έχει ιδιαίτερη αξία, καθώς προέρχεται από τα παιδιά μας».

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ