Μενού Κλείσιμο

Πορεία προς τη… ΔΕΘ

Εξόρμηση στελεχών Ν.Δ. στην Πιερία

Εξόρμηση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία, την Παρασκευή, με αφορμή την παρουσία του Προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Το κλιμάκιο του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αποτελούμενο από τους από τους Βουλευτές Κωνσταντίνο Τσιάρα, Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο, Ιάσων Φωτήλα, Αν. Τομεάρχη Υγείας, Μάξιμο Χαρακόπουλο, Αν. Τομεάρχη Εσωτερικών, τον Βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμο, τον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Γιάννη Κουρινιώτη και τοπικά κομματικά στελέχη, επισκέφθηκε  τοπικές παραγωγικές μονάδες και κοινωνικούς φορείς της περιοχής μας.

Η περιοδεία ξεκίνησε το πρωί από το Αιγίνιο και τη Βιομηχανία Μονωτικών Υλικών και ειδών συσκευασίας τροφίμων «Τίκτας», καθώς και την εταιρεία «GINOX» που ειδικεύεται στην παραγωγή επαγγελματικών ψυγείων και ανοξείδωτων κατασκευών. Ακολούθησε επίσκεψη Βιοτεχνία Παραγωγής Έτοιμων Παραδοσιακών Σαλατών «Άλφα Γεύση» στην Κατερίνη, καθώς και στο Φιλανθρωπικό Σωματείο «Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης».

Επόμενοι σταθμοί  της περιοδείας του κλιμακίου της Ν.Δ. στην Πιερία ήταν η  Βιομηχανία Ελιάς «Κωνσταντόπουλος– Olymp» και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «ΣΠΕΚΟ Βροντούς». Τα στελέχη των παραγωγικών μονάδων της Πιερίας, ενημέρωσαν τους Βουλευτές της Ν.Δ. και τα κομματικά στελέχη για την παραγωγική διαδικασία των μονάδων τους και την προσφορά τους στην τοπική οικονομία, μέσω των εξαγωγών.

Το απόγευμα, τα μέλη του κλιμακίου παραχώρησαν Συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους των Τοπικών Μ.Μ.Ε., ενώ το βράδυ ήταν ομιλητές σε πολιτική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης.

Σημειώνεται ότι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η ΝΔ ξεφεύγει από τα στενά εθιμοτυπικά όρια της επίσκεψης στη Συμπρωτεύουσα και συγκροτεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων επισκέψεων με ευρύτερη θεματολογία, από τις 3 έως και τις 14 Σεπτεμβρίου. Η ΝΔ σύσσωμη στη Β. Ελλάδα βρίσκεται κοντά στην κοινωνία που μοχθεί, που παράγει, που εργάζεται και που αισιοδοξεί!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ