Μενού Κλείσιμο

Πολυξένη (Τζένη) Κεχαγιοπούλου-Μπουρνάκα

Οικονομολόγος-Επιχειρηματική Εκπαιδευτικός

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνης

Με το συνδυασμό ΕΚΚΙΝΗΣΗ του υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου

Η Πολυξένη (Τζένη) Κεχαγιοπούλου γεννήθηκε στην Κατερίνη και είναι γνήσια κόρη του Χρήστου Μπουρνάκα (από Ραφταναίους Ιωαννίνων) και της Αθηνάς Μπουρνάκα (το γένος Φουρνιάδη από Κερασούντα Πόντου). Στις 13 Δεκέμβρη του 67’ ο Χρήστος Μπουρνάκας (αξιωματικός του Ελληνικού στρατού ετών 30) εφονεύθει υπηρετώντας την πατρίδα και την ανατροφή της αναλαμβάνουν οι θείοι της Παναγιώτης και Ελπίδα Κεχαγιοπούλου αγρότες από τον Σβορώνο Πιερίας που την υιοθέτησαν.

Το 1979 αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Θηλέων Κατερίνης και φεύγει για σπουδές στον Καναδά.

1979-1984 Σπούδασε στο York University Toronto και διετέλεσε βοηθός του Πρύτανη Prof. Evans του Economics Department. Στη διάρκεια των σπουδών της υπήρξε ενεργό μέλος του φοιτητικού συλλόγου, εκλεγμένη από ένα σώμα 30.000 φοιτητών υπεύθυνη για ασφάλεια, μεταφορά και στέγαση. Ταμίας του Ελληνικού συλλόγου και πρόεδρος της φοιτητικής Εστίας. Απεφοίτησε το 1984 με Honours ΒΑ στην Διοίκηση Οικονομίας και υποτροφία για την απόκτηση του Masters.

1985 Masters Western University London Ontario με υποτροφία (κορυφαία στην Παγκόσμια λίστα Πανεπιστημίων) με ειδίκευση στην διοίκηση επιχειρήσεων και επενδύσεων. Η αγάπη της για την οικογένεια και τον τόπο της την οδηγούν πίσω αγνοώντας μία καριέρα σε εταιρείες παγκόσμιας εμβέλειας.

1987 Εργάστηκε στην εταιρεία BBC στην Θεσσαλονίκη όπου της ζητήθηκε να αναλάβει την διοίκηση.

Από το 1990 διετελεί διευθύντρια του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Ε. Κατερινιώτου-Τ. Κεχαγιοπούλου επί 25ετίας. Άριστη συνεργασία και απόλυτη επιτυχία στο δύσκολο και ανταγωνιστικό στίβο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.

Έχει αποκτήσει μία κόρη την Παναγιώτα Αγγέλου αριστούχα 2ετή φοιτήτρια Ιατρικής στο Α.Π.Θ.

Ποιό ήταν το κίνητρό σας να αποδεχθείτε την πρόσκληση του υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμου και να θέσετε υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές;

Ανήσυχο πνεύμα από την φύση μου, με αποφασιστικότητα και πλήρη ευθύνη δέχθηκα την πρόταση του αξιόλογου υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου και τολμώ να εκτεθώ και στα κοινά της πόλης που αγαπώ και ανήκω, το Δήμο Κατερίνης. Το έργο ενός ατόμου κρίνεται πάντα από την θέλησή του για προσφορά. Δίδαξα χιλιάδες παιδιά ώρες ατελείωτες ακούραστα με ευσυνειδησία, αυστηρότητα, σεβασμό αλλά και άπειρη αγάπη. Οι νέοι μας απαιτούν γερά θεμέλια για ένα πιο ελπιδοφόρο αύριο. Η παγκόσμια οικονομική κρίση πάντα πλήτει σκληρότερα τις οικονομικά πιο ασταθείς και αδύναμες οικονομίες. Η ευημερία δεν θα έρθει σε μία μέρα. Χρειάζεται ωριμότητα, σκληρή δουλειά, οργάνωση, ομαδικότητα, επαγγελματισμό και αποφασιστικότητα. Η δικιά μας ευθύνη ως Πιεριείς είναι να κοιτάξουμε και να τακτοποιήσουμε τα της ‘’οικίας μας’’. Το πρόγραμμα της ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο εφικτών αλλαγών με λύσεις ουσιαστικές στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας. Ζούμε στον πιο ευλογημένο τόπο της Πατρίδας μας, την πανέμορφη Πιερία, ουσιαστικό κομμάτι της ένδοξης Μακεδονίας μας που οι δυνατότητες ανάπτυξης της είναι τεράστιες αρκεί το καλό του τόπου μας να είναι πάνω από κάθε προσωπικό μας συμφέρον. Πριν 25 χρόνια ζήτησα να μου εμπιστευθείτε ότι πολυτιμότερο είχατε, τα παιδιά σας. Τώρα σας ζητώ με το ίδιο θάρρος την ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσω όπως πάντα να τιμώ τον τόπο μου, την Πιερία, που αγαπώ.

Με τιμή και εκτίμηση,

Πολυξένη (Τζένη) Κεχαγιοπούλου-Μπουρνάκα

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ