Μενού Κλείσιμο

Πολωνοί κτηνίατροι, στο κυνοκομείο του Δήμου

Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus και ενόψει της παγκόσμιας ημέρας ζώων, το κυνοκομείο Δήμου Κατερίνης επισκέφθηκαν τέσσερις Πολωνοί κτηνίατροι τεχνολογικής εκπαίδευσης.

Η περιήγηση στο κυνοκομείο έγινε με την παρουσία του Αντιδημάρχου Κατερίνης, Κώστα Φιλοκώστα, ο οποίος, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, καλωσόρισε τους επισκέπτες και τους ανέπτυξε τη λειτουργία του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς στον Δήμο.

Μετά την περιήγηση των τεσσάρων Πολωνών κτηνιάτρων, ο κ. Φιλοκώστας δώρισε στους επισκέπτες, βιβλία που σχετίζονται με αντιμετώπιση αδέσποτων ζώων από την πλευρά των κτηνιάτρων. Επίσης, συζήτησε μαζί τους και αντάλλαξε απόψεις γύρω από θέματα που αφορούν συγκεκριμένες πτυχές και παραμέτρους του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων.

Από την πλευρά τους οι Πολωνοί κτηνίατροι ευχαρίστησαν τον Αντιδήμαρχο και τον Δήμο Κατερίνης για την υποδοχή που τους επιφυλάχθηκε, για την περιήγηση στον χώρο του κυνοκομείου, για την ενημέρωση και για την ανταλλαγή απόψεων γύρω από τη διαχείριση αδέσποτων.

Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος κ. Φιλοκώστας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε, εδώ στο κυνοκομείο, τέσσερις Πολωνούς κτηνίατρους, οι οποίοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από τον τρόπο που φιλοξενούνται τα σκυλιά αλλά και γενικά το πώς διαχειριζόμαστε στον Δ.Κατερίνης τα αδέσποτα ζώα στην πόλη. Μας έδωσαν συγχαρητήρια για την προσπάθειά μας και μας ευχαρίστησαν για την ενημέρωση».

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ