Μενού Κλείσιμο

Πολίτες σε Δράση: Φτάνει πια με τη διασπάθιση του Δημοτικού χρήματος!

Φτάνει πια με τη διασπάθιση του Δημοτικού χρήματος!
Συνεχίζει ακάθεκτη η Διοίκηση Κουκοδήμου – Νταντάμη να μοιράζει τα χρήματα των Δημοτών σε προμήθειες υλικών με τιμές από 55% έως 113% ΠΑΝΩ από τις τιμές λιανικής!
Μια από τις πολλές περιπτώσεις αναδείξαμε στο σημερινό Δημοτικό συμβούλιο, κατά την οποία, ο Δήμος Κατερίνης προμηθεύθηκε διάφορα εργαλεία αξίας 37.000€, την ίδια στιγμή, που τα ίδια προϊόντα, από τον ΙΔΙΟ γνώριμο σε αναθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ, δεν ξεπερνούν τις 25.000€.
Παρουσιάζουμε ενδεικτικά 2 από τα προϊόντα, για να βοηθήσουμε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο ο οποίος είπε ότι θα μελετήσει το θέμα και θα μας απαντήσει στο επόμενο συμβούλιο…
Πραγματικά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ΟΛΕΣ τις αναθέσεις του συγκεκριμένου προμηθευτή και να πάμε , όπως ο ίδιος είπε, να δούμε και να μετρήσουμε όλα αυτά τα προϊόντα.
Παράλληλα άλλωστε εκκρεμεί η απάντηση της διοίκησης, σε ερώτηση προ μηνός, από Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης μας, για το αν είναι πάγια τακτική να πληρώνει ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ προμηθευτές σε 8 ημέρες απο την εντολή ανάθεσης!!!
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ