Μενού Κλείσιμο

Πολίτες σε Δράση: «Αήθης φραστική επίθεση του δημάρχου Κατερίνης»

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση, ο Συνδυασμός Πολίτες σε Δράση, καταδικάζει την φραστική «επίθεση» του δημάρχου, προς τον Νίκο Παπαζιώγα, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, η οποία έγινε με τηλεδιάσκεψη.

Την «έκρηξη» του δημάρχου προκάλεσε χαρακτηρισμός του κ. Παπαζιώγα για το Δημοτικό Συμβούλιο και αφού είχε προηγηθεί ενημέρωση του κ. Κουκοδήμου για τρέχοντα θέματα που απασχολούν το δήμο, όπως το Πρόγραμμα διαχείρισης προσφύγων  «ΕΣΤΙΑ», η μεταφορά του ΚΕΠ (σε νέο χώρο), καθώς και το αυθαίρετο κτίσμα του παρεκκλησίου του Αγίου Παρθενίου στο κέντρο της Κατερίνης.

Στην ανακοίνωσή τους οι «Πολίτες σε Δράση» αναφέρουν: «Ο συνδυασμός μας, ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ, καταδικάζει τη χυδαία επίθεση που δέχθηκε ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Παπαζιώγας, από το δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο, στο Δημοτικό Συμβούλιο της 16/9/2020

Εκφράσεις όπως «είσαι ένα σκουπίδι», «παλιόπαιδο», «κακός άνθρωπος» απειλές του τύπου «θα σε ισοπεδώσω» και ιδιαιτέρως αναφορές σε μέλη της οικογένειας δεικνύουν τη μηδενική αντοχή στην κριτική και τον έλεγχο της αντιπολίτευσης και γεννούν εύλογα ερωτηματικά για το ήθος και τον χαρακτήρα του κ. Κουκοδήμου, ανεπίτρεπτες «αρετές» για το δήμαρχο μιας πόλης, πόσο δε μάλλον όταν αυτά εκστομίζονται σε συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου.

Λυπούμαστε πραγματικά για αυτές τις εικόνες που είμαστε υποχρεωμένοι να δείξουμε στους δημότες της Κατερίνης και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα.»

Οι Πολίτες σε Δράση, συνοδεύουν την ανακοίνωσή τους με το επίμαχο βίντεο των εισηγήσεων: https://youtu.be/ExaoT0nb060

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ