Μενού Κλείσιμο

Ποιοι απαρτίζουν το Νέο Δημοτικό Συμβούλιο – Δήμος Κατερίνης

 Δήμος Κατερίνης:

Ποιοι απαρτίζουν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο

Με 17 (στους 41) «παλιούς» και μόλις 5 γυναίκες το Δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης, που θα αναλάβει τις τύχες της πόλης την 1η του Σεπτέμβρη

 

 

Μετά και την επίσημη κατανομή των εδρών και αφού ολοκληρώθηκε και η καταμέτρηση της σταυροδοσίας, έχει διαμορφωθεί το «παζλ» των εδρών που καταλαμβάνει ο κάθε συνδυασμός, ποιοι εκλέγονται αλλά και πού εκλέγονται.

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο απαρτίζεται από 41 δημοτικούς συμβούλους και από αυτούς οι 24 θα καθίσουν για πρώτη φορά στα έδρανά του. Οι υπόλοιποι 15 έχουν τη σχετική εμπειρία, αφού έχουν θητεύσει και στο παρελθόν.

Ξεκινώντας από τον συνδυασμό του κ. Κουκοδήμου, μόνο η κ. Πούλιου έχει εμπειρία η οποία επιστρέφει μετά από ένα διάστημα 4 ετών (είχε εκλεγεί με τους Πολίτες σε Δράση το 2010).

Μόλις τρία στα δεκατρία είναι τα νέα πρόσωπα που θα εκπροσωπούν τους Πολίτες σε Δράση, αφού για πρώτη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο εκλέγονται ο Ολυμπιονίκης Σάββας Καρυπίδης, ο Θωμάς Αναστασιάδης και ο Ορέστης Φώτης.

Με πέντε «παλιούς» (αν συνυπολογίσουμε ότι πριν πολλά χρόνια ο κ. Νταντάμης υπήρξε δημοτικός σύμβουλος) μπαίνει στο Δημοτικό Συμβούλιο και η Ανανέωση Τώρα. Γιώργος Κυριακίδης, Στέργιος Μπουσνάκης και Στάθης Κεραμιδιώτης επανεκλέγονται στη θέση του δημοτικού συμβούλου, ενώ στους έχοντες εμπειρία μπορεί να προστεθεί και ο Σάκης Γκούνας ο οποίος είχε εκλεγεί το 2010 με το συνδυασμό του κ. Μηλιώτη.

Από τον συνδυασμό «Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα» μόνο ο επικεφαλής του Θανάσης Λιακόπουλος έχει εμπειρία (και μάλιστα 12ετίας), ενώ για πρώτη φορά εισέρχεται στο νέο δημοτικό συμβούλιο ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Τσουπέης και ο επικεφαλής του συνδυασμού Ανατροπή-Αναγέννηση Ευγένιος Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά το νέο Δημοτικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τους:

Εκκίνηση: Συμεωνίδης Γιάννης, Τσιαμπέρας Νικόλαος, Μπεϊνάς Ιωάννης, Μορφακίδης Δημήτριος, Κατανάς Νικόλαος, Χριστοφορίδης Σταύρος, Πούλιου Ασημίνα (Δ.Ε. Κατερίνης), Μπαρμπαγεωργόπουλος Αθανάσιος (Δ.Ε. Ελαφίνας), Αναγνώστου Αθανάσιος (Δ.Ε. Πέτρας), Κήπου Ευάγγελος (Δ.Ε. Παραλίας) και Γραμματικόπουλος Κωνσταντίνος (Δ.Ε. Κορινού)

Πολίτες σε δράση: Σάββας Χιονίδης (επικεφαλής), Δρούγκας Φώτης, Καρυπίδης Σάββας, Τσιουκάνης Κώστας, Λεμονόπουλος Χρήστος, Αναστασιάδης Θωμάς, Παπαζιώγας Νίκος, Μακρίδου Παρτσαλίδου Πιπίτσα, Μακρίδης Νικόλαος, Ίτσιος Γεώργιος (Δ.Ε. Κατερίνης), Βαϊνάς Δημήτριος (Δ.Ε. Πιερίων), Ντόντης Λάζαρος (Δ.Ε. Ελαφίνας) και Φώτης Ορέστης (Δ.Ε. Πέτρας)

Ανανέωση Τώρα: Νταντάμης Γεώργιος (επικεφαλής), Γκούνας Αθανάσιος, Κυριακίδης Γεώργιος, Νταντάμης Ιωάννης, Τερζόπουλος Θεοφάνης, Μπουσνάκης Αστέριος, Τσιαλός Γεώργιος, Τερζίδου Μαρία (Δ.Ε. Κατερίνης), Κεραμιδιώτης Ευστάθιος (Δ.Ε. Παραλίας) και Φιλοκώστας Κωνσταντίνος (Δ.Ε. Κορινού)

Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα: Λιακόπουλος Αθανάσιος (επικεφαλής), Γεωργιάδης Μιχάλης, Λιακόπουλος Απόστολος (Δ.Ε. Κατερίνης), Παπαγεωργίου Ουρανία (Δ.Ε. Κορινού) και Χαρισοπούλου Στέλλα

Λαϊκή Συσπείρωση: Τσουπέης Νίκος (επικεφαλής)

Ανατροπή Αναγέννηση: Ευγένιος Παπαδόπουλος (επικεφαλής)

Ενημέρωση από την εβδομαδιαία εφημερίδα Επτά. Τα νέα της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

Ακολουθήστε μας:
FB: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία
YouTube: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία

Instagram: efimerides_epta_politeia

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ