Μενού Κλείσιμο

Πνευματική και υλική στήριξη στο Ειδικό Σχολείο

Στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο τα έσοδα από τον Δρόμο Αλληλεγγύης της Μητρόπολης

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και το Ειδικό Νηπιαγωγείο, που συστεγάζονται στο υπερσύγχρονο σχολικό συγκρότημα στην Γανόχωρα επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνας κ. Γεώργιος εκφράζοντας για μια ακόμη φορά την αλληλεγγύη του, αλλά και την εκτίμηση για το έργο που επιτελείται σ’ αυτό

Τον Μητροπολίτη συνόδευε ο Πρωτοπρ. Κυριάκος Κοκελίδης, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης, όπου πραγματοποιήθηκε στις 28 Αυγούστου, ο 4ος λαϊκός αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων, με σκοπό την καλλιέργεια της αλληλεγγύης και την ενίσχυση των παραπάνω ειδικών σχολικών μονάδων.
Την αντιπροσωπεία της Ιεράς Μητροπόλεως υποδέχθηκαν με εγκαρδιότητα η Διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σύλβια Δεληνιαννίδου, η Διευθύντρια του Ειδικού Νηπιαγωγείου Λίτσα Ρέκκα, καθώς και το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό των σχολείων.
Ο Σεβασμιώτατος ξεναγήθηκε στους χώρους του Σχολικού Συγκροτήματος, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με μέλη του Συλλόγου Γονέων, στην οποία επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά η στήριξη της τοπικής Εκκλησίας στον αγώνα και την αγωνία γονέων και εκπαιδευτικών για την εκπαίδευση και αγωγή των παιδιών. Ο Μητροπολίτης Γεώργιος, παρέδωσε το ποσό των 2.550 Ευρώ, το οποίο συγκεντρώθηκε κατά τη διεξαγωγή του λαϊκού αγώνα δρόμου αλληλεγγύης.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη, τον π. Κυριάκο και γενικά την τοπική Εκκλησία για τη στήριξη που παρέχουν πάντοτε στις δράσεις και τις προσπάθειες του Συλλόγου.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ