Μενού Κλείσιμο

 Πήρε σειρά και η Ζαλόγγου

Παρεμβάσεις που βελτιώνουν την οδική ασφάλεια από το Δήμο Κατερίνης

«Σε μια σειρά στοχευμένων παρεμβάσεων μείζονος σημασίας για την ποιότητα ζωής των δημοτών εντάσσονται οι ασφαλτοστρώσεις, οι οποίες σύμφωνα με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα που έχει καταρτισθεί και είναι σε πλήρη εξέλιξη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης έγιναν χθες στον αστικό ιστό της πόλης και πιο συγκεκριμένα στην οδό Ζαλόγγου», αναφέρει ενημερωτικό σημείωμα του Δήμου.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Κατερίνης τονίζε:ι «Συνεχίζουμε συστηματικά τα έργα αναμόρφωσης και συντήρησης οδών στην Κατερίνη, σε δημοτικές και τοπικές κοινότητες με στόχο τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και της καθημερινότητας των κατοίκων και των επισκεπτών.»

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Ντούρος επεσήμανε πως «Με ορθή ιεράρχηση των αναγκών από τις υπηρεσίες μας σε όλο το εύρος του Δήμου Κατερίνης, η ασφαλτόστρωση των οδών εντάσσεται σε ένα συνολικότερο πρόγραμμα έργων το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και βελτιώνει τις κυκλοφοριακές συνθήκες και τις μετακινήσεις των πολιτών».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, οι εργασίες έγιναν με εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να περιοριστεί η όχληση που προκαλείται στους πολίτες και, κυρίως, στους διερχόμενους οδηγούς. Με την ευκαιρία, εκφράζονται (από την Τεχνική Υπηρεσία) θερμές ευχαριστίες για την υπομονή και κατανόηση προς τους κατοίκους, τους επαγγελματίες και τους διερχόμενους οδηγούς στην περιοχή, καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών. Επίσης, προς την δημοτική αστυνομία και τον προϊστάμενό της, για τα αποτελεσματικά μέτρα τάξης και ασφαλείας που έλαβαν, καθώς και προς όλους τους εμπλεκόμενους υπαλλήλους της τεχνικής υπηρεσίας για την άρτια συνεργασία.

Τέλος, σημειώνεται πως συνεχίζονται και οι διαγραμμίσεις κατά μήκος κεντρικών και δευτερευόντων οδικών αξόνων, όπου κριθεί απαραίτητο και κατόπιν υπόδειξης της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου. Οι συγκεκριμένες εργασίες, σήμερα επικεντρώθηκαν στην οδό Ζαλόγγου.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ