Μενού Κλείσιμο

Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης η φανερή συνεργασία

Κατερίνη

Η 29 Μαϊου, ημέρα κατά την οποία ανακοινώθηκε δημόσια η απόφαση του Γιώργου Νταντάμη να στηρίξει για τον β’ γύρο των εκλογών τον Κώστας Κουκοδήμου, αποδείχθηκε κομβική για το χθεσινό αποτέλεσμα, το οποίο ανέδειξε νικητή τον κ. Κουκοδήμο με ποσοστό 54,44% έναντι 45,56% που έλαβε ο Σάββας Χιονίδης

Η συμμετοχή κυμάνθηκε σε ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά (από τους 85.992 εγγεγραμμένους μόλις 39.753 έφτασαν στην κάλπη). Χθες ο Κώστας Κουκοδήμος αν και βρέθηκε κοντά στα 1400 ψηφοδέλτια πίσω από τον Σ. Χιονίδη στον α’ γύρο, κατάφερε να προσπεράσει τον απερχόμενο δήμαρχο κατά (περίπου) 3.400 ψήφους. Οι Κατερινιώτες προφανώς πείστηκαν ότι η συνδιοίκηση που πρότειναν οι κύριοι Κουκοδήμος και Νταντάμης μπορεί να «προχωρήσει», ξεπέρασαν «αγκυλώσεις» του παρελθόντος και πλέον περιμένουν (από τον Σεπτέμβρη) την υλοποίηση των βασικών προγραμματικών δεσμεύσεων (της εξής μίας) για έλεγχο των οικονομικών του Δήμου.

Κώστας Κουκοδήμος και Γιώργος Νταντάμης «γιόρτασαν» μαζί την επιτυχία τους, ευχαρίστησαν όσους στήριξαν την κοινή και ξεκάθαρη θέση τους που εγκαίρως και πριν τις χθεσινές εκλογές κατέθεσαν, διαβεβαιώνοντας ότι «η διαίρεση και η αφαίρεση τελείωσαν και από αύριο μοναδικός τους στόχος είναι ο πολλαπλασιασμός και η πρόσθεση».

Λίγο αργότερα, από το εκλογικό κέντρο του κ. Κουκοδήμου, πέρασε και ο Σάββας Χιονίδης συνοδευόμενος από την σύζυγό του Τζούλη και συνεργατές του, όπου συνεχάρη τον Κώστα Κουκοδήμο, υπό τα χειροκροτήματα του πολυπληθούς κοινού.

Ο κ. Χιονίδης, σε μήνυμά του ευχαρίστησε όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και όλους τους πολίτες που τον ανέδειξαν τρεις φορές δήμαρχο της Κατερίνης.  «Ο νέος Δήμαρχος αξίζει τα συγχαρητήρια όλων μας και τις ευχές μας για μια δημιουργική θητεία», σημειώνει υπογραμμίζοντας πως «οφείλουμε όλοι να του προσφέρουμε αμέριστη συμπαράσταση για να πετύχει καλό και αγαθό έργο», θυμίζοντας πως έως σήμερα πετύχαμε πολλά ενωμένοι. «Οι αντιπαραθέσεις των εκλογικών αναμετρήσεων ανήκουν στο χθες. Γιατί ενωμένοι μπορούμε ακόμα περισσότερα και καλύτερα», αναφέρει σε άλλο σημείο.

Ενημέρωση από την εβδομαδιαία εφημερίδα Επτά. Τα νέα της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

Ακολουθήστε μας:
FB: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία
YouTube: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία

Instagram: efimerides_epta_politeia

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ