Μενού Κλείσιμο

Πιερικές επιχειρήσεις στην «FoodPANORAMA Expo & ΟΙΝΟΓΕΥΣΕΙΣ & Cyprus HoReCa Expo 2019»

Πήρε άριστα και στην Κύπρο

 

«Το Επιμελητήριο Πιερίας συνεχίζει με συνέπεια την προβολή των πιερικών προϊόντων με στόχο τη συνεργασία και την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων», δηλώνει ο Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

 

Επιτυχημένη, χαρακτηρίζεται η παρουσία του Επιμελητηρίου Πιερίας στην έκθεση FoodPANORAMA Expo & ΟΙΝΟΓΕΥΣΕΙΣ 2019 και Cyprus HoReCa Expo 2019, στις 9 και 10 Νοεμβρίου 2019, στην Κρατική Έκθεση Κύπρου, στην Λευκωσία.

 

Το Επιμελητήριο Πιερίας, εξασφάλισε ένα από τα καλύτερα περίπτερα για να στεγάσει τους εκθέτες-μέλη του, δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις της περιοχής μας, να προβάλουν και να προωθήσουν τα προϊόντα τους.

Παράλληλα διανεμήθηκαν τουριστικά έντυπα του Επιμελητηρίου Πιερίας με στόχο την ανάδειξη της Πιερίας ως ένας ελκυστικός τουριστικός προορισμός όλο τον χρόνο.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, που συνόδευσε την επιχειρηματική αποστολή είχε τη δυνατότητα στα εγκαίνια της έκθεσης να αναφερθεί τόσο στα τοπικά ποιοτικά προϊόντα που αποτελούν ένα δυναμικό κλάδο όσο και στον τουρισμό της Πιερίας, καθώς και να έρθει σε επαφή με εγχώριους και διεθνείς εκθέτες και εταιρίες.

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν διαγωνισμοί μαγειρικής, γαστρονομικές επιδείξεις και ομιλίες με ιστορική αναδρομή για την εξέλιξη των τροφίμων.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ