Μενού Κλείσιμο

Πιεριείς αθλητές του στίβου, υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης

Πρωταθλητές στον… Μητροπολίτη

 

Διακριθέντες αθλητές στίβου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων – παμπαίδων – κορασίδων – παγκορασίδων του 2019 καθώς και στο πανευρωπαϊκό φεστιβάλ Νεότητας που διεξήχθη στο Μπακού, επισκέφθηκαν το Επισκοπείο Κατερίνης με την ευκαιρία των Αγίων Εορτών.

 

Τα μέλη της αποστολής που κατάγονται όλοι από την Πιερία, αποτελούσαν oι πρωταθλητές: Άννα Χατζημπουργάνη, Στέλλα Κωνσταντινίδου, Θεόδωρος Βροντινός, Παναγιώτης Σαμαράς, Κατερίνα Νατσιοπούλου, Δήμητρα Σαββά, Σοφία Κωνσταντινίδου, Κλειώ Αιολίου, Θεοδώρα Δημοπούλου, Νικολέτα Σταγκίδου, Μαρία Καρακίτσα, Όλγα Μαυρίδου, Ελπίδα Σιδηροπούλου, Ελένη Αστερίου, Αθανάσιος Ιωάννου, Μπόγκνταν Νίκολιτς, Πέτρος Κυραϊλίδης, Ευάγγελος Χρστοδούλου και Σταυρούλα Παπαδοπούλου.

Τους αθλητές και τις αθλήτριες των Συλλόγων της Πιερίας, υποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, ο οποίος τους συνεχάρη για τις αθλητικές επιδόσεις και το ήθος τους, μέσα από το οποίο προβάλλουν τα ιδιεώδη του αθλητισμού και του πολιτισμού. Παράλληλα, τους προέτρεψε να συνεχίσουν να αγωνίζονται με την ίδια ζέση ψυχής και καρδίας, τόσο για την κατάκτηση των αθλητικών κορυφών, όσο και για την κατάκτηση των πνευματικών αγωνισμάτων.

Τα μέλη της αποστολής συνόδευαν οι προπονητές τους κ.κ. Σταύρος Ζουγκουρίδης, Χάρης Βαρυτιμίδης και Νίκος Ματζόλης. καθώς και ο βετεράνος αθλητής στίβου κ. Ευάγγελος Γερομιχαλός, μέλος του Συλλόγου Δρομέων Πιερίας.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.