Μενού Κλείσιμο

Πιερία – Συναυλία διαμαρτυρίας από γονείς, εκπαιδευτικούς και σωματεία

Ανάμεσα σε άλλες πρωτοβουλίες που παίρνουν τα σωματεία και οι φορείς αυτό το διάστημα, προκειμένου να αναδείξουν την έλλειψη μέτρων της υγείας στα σχολεία, αλλά και την ανάγκη για άμεση ενίσχυση του δημοσίου συστήματος υγείας, θα πραγματοποιηθεί Συναυλία-Διαμαρτυρία την Παρασκευή 30 Οκτώβρη στις 6 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο του πάρκου Κατερίνης.

Στη βάση κοινού ψηφίσματος από την Ε.Λ.Μ.Ε, τον Σ.Ε.Π.Ε και την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Ενοτήτων Δήμου Κατερίνης, Ενώσεις και σύλλογοι δρουν από κοινού, διεκδικώντας από την κυβέρνηση και την αυτοδιοίκηση μέτρα ενίσχυσης του Δημοσίου Συστήματος Υγείας, ασφαλή δημόσια σχολεία και επιπλέον μέτρα προστασίας της υγείας μαθητών και εκπαιδευτικών

Οι διοργανωτές, απευθύνουν κάλεσμα σε όλα τα Σωματεία του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, στους πολιτιστικούς συλλόγους και γενικά στους μαζικούς φορείς του νομού, να ενισχύσουν τον κοινό αγώνα, με στόχο την ικανοποίηση των δίκαιων και ρεαλιστικών αιτημάτων μας.

Οι φορείς που διοργανώνουν την συναυλία διαμαρτυρίας είναι οι:

-ΕΛΜΕ, ΣΕΠΕ, ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Δ.Ε ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, Ν.Τ ΑΔΕΔΥ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ «Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ», ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ, ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΔΗΜΗΤΡΑ», ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ & ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Ν. ΧΡΑΝΗΣ «ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ»

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ