Μενού Κλείσιμο

Πιερία επιλέγουν οι δικαιούχοι κοινωνικού τουρισμού –Τι δείχνουν τα στοιχεία

Ενδιαφέροντα στοιχεία, έδωσε το Επιμελητήριο Πιερίας, σχετικά με τις προτιμήσεις των δικαιούχων κοινωνικού τουρισμού. Η Πιερία βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις, έχοντας προσπεράσει «παραδοσιακά ισχυρούς» προορισμούς και έχοντας μπροστά της Χαλκιδική, Θάσο και με μικρή διαφορά την Εύβοια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, περισσότερες από 3.000 επιταγές ενεργοποιήθηκαν στην περιφερειακή ενότητα Πιερίας μέσα σε λίγες μέρες. Η Πιερία είναι στη τέταρτη θέση προτίμησης ανάμεσα στις 74 περιφερειακές ενότητες της χώρας και «ξεπέρασε παραδοσιακούς δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της χώρας, όπως το Πήλιο, οι Σποράδες, η Λευκάδα και τα νησιά του Αιγαίου», αναφέρει χαρακτηριστικά το Επιμελητήριο.

«Φέτος οι επιχειρηματίες της Πιερίας αποφασίσαμε να «βάλουμε πλάτη» για την ενίσχυση του εγχώριου τουρισμού και αυτή η καμπάνια έχει πετύχει», υπογραμμίζει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου. Ο Ηλίας Χατζηχριστοδούλου διευκρίνισε, για μια ακόμη φορά, πως δεν υπάρχει κανένα lockdown στην Πιερία και προσκάλεσε τους Έλληνες να απολαύσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της Πιερίας σε σχέση με άλλους δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς: 80 χιλιόμετρα παραλίας, το μαγικό βουνό του Ολύμπου και την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση. «Δεν υπάρχει κανένα lockdown, υπάρχουν αυστηρά μέτρα από την αρχή του καλοκαιριού τα οποία βοηθούν τους επισκέπτες της Πιερίας να απολαύσουν τις διακοπές τους με ασφάλεια».

Η καλοκαιρινή καμπάνια «Πιερία, πού αλλού;» αποτελεί πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας και συμμετέχουν σε αυτήν η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, ο Δήμος Κατερίνης και η Ομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Δωματίων Διαμερισμάτων Πιερίας – Ημαθίας – Πέλλας.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ