Μενού Κλείσιμο

Πεζόδρομος Κορινού – Παραλίας Κορινού: Αδιάβατος, ημιτελής και επικίνδυνος

Στην τύχη του έχει εγκαταλειφθεί το έργο σύνδεσης με πεζόδρομο του Κορινού με την παραλία Κορινού. Ένα έργο που ξεκίνησε πριν τις δημοτικές εκλογές του Μαϊου 2019, παραμένει ημιτελές, με αποτέλεσμα καθημερινά να κινδυνεύουν πεζοί και ποδηλάτες.

«Θα θρηνήσουμε θύματα», αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Μάντζιος, ζητώντας από την δημοτική αρχή είτε να ολοκληρώσει το έργο, είτε να προχωρήσει σε καθαρισμό των χόρτων από τα ημιτελή πεζοδρόμια, τα οποία παραμένουν αδιάβατα.

Στην ανάρτησή του ο κ. Μάντζιος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αδιάβατος ο ημιτελής πεζόδρομος από Κορινό προς παραλία Κορινού με αποτέλεσμα πεζοί και ποδηλάτες να κυκλοφορούν στο στενό πλέον οδόστρωμα με κίνδυνο σοβαρού ατυχήματος.

Ένας ημιτελής προεκλογικός πεζόδρομος της προηγούμενης δημοτικής αρχής έχει στοιχειώσει , η νέα δημοτικά αρχή δεν φροντίζει τουλάχιστον να τον καθαρίσει από τα χόρτα και τα κλαδιά (μια μεσινέζα και ένα μεροκάματο) ώστε να διευκολύνει τους πεζούς και τους ποδηλάτες να φτάσουν ασφαλείς στην παραλία Κορινού.

Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να κινητοποιηθούν;

Ανεξάρτητα του τι προτίθενται να κάνουν με τον πεζόδρομο (που θα μπορούσε να ολοκληρωθεί εν ευθέτω χρόνο) τουλάχιστον τώρα οφείλουν να τον καθαρίσουν.

Είναι υπεύθυνοι!», καταλήγει ο κ. Μάντζιος, κρούωντας καμπανάκι κινδύνου.

 Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ