Μενού Κλείσιμο

Περισσότερος (δημοτικός) φωτισμός

Λεπτοκαρυά

«Έλαμψε», σύμφωνα με τον Δήμο Δίου-Ολύμπου, η παραλιακή οδός (Αντωνιάδη) της Λεπτοκαρυάς, με την τοποθέτηση 16 καινούργιων φωτιστικών στηλών, στο «πλαίσιο των έργων εκσυγχρονισμού των οικισμών».

Έτσι, οι παλιές και διαβρωμένες φωτιστικές στήλες, έδωσαν τη θέση τους σε καινούργιες τύπου LED, ύψους 4 μέτρων, ηλεκτροστατικής βαφής, με υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες και τη διάβρωση. Τα νέα φωτιστικά σώματα, παραδοσιακού τύπου, αναβαθμίζουν την όψη του βόρειου παραλιακού μετώπου, ικανοποιώντας χρόνιο αίτημα της τοπικής και επιχειρηματικής κοινότητας. Ταυτόχρονα οι λαμπτήρες LED, συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ αυξάνουν την απόδοση και την ποιότητα του φωτισμού.

«Έργο τουριστικής ανάπτυξης, ποιοτικής αναβάθμισης αλλά ταυτόχρονα και ουσίας, σε έναν δρόμο, που ειδικά τις ημέρες του καλοκαιριού εξυπηρετεί πολλούς επισκέπτες. Έτσι η Λεπτοκαρυά, η οποία αποτελεί κάθε χρόνο, τουριστικό προορισμό για χιλιάδες άτομα, αποκτά σύγχρονο και ποιοτικό φωτισμό, που επιτυγχάνει την ασφαλή διέλευση των πεζών, ενώ προσδίδει στην παραλιακή οδό την εικόνα μίας όμορφης και λιτής αισθητικής», αναφέρει ο Δήμος Δίου-Ολύμπου

Αξίζει να σημειωθεί, πως σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, θα ακολουθήσει στις αρχές του νέου έτους, η κατασκευή έργου επέκτασης του πεζοδρομίου, μέχρι τις εγκαταστάσεις του ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς και η τοποθέτηση 10 ακόμη φωτιστικών στηλών.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ