Μενού Κλείσιμο

Παρούσα με γεύσεις, σε μεγάλες εκθέσεις

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε τρεις διεθνείς εκθέσεις τροφίμων στην Αθήνα

Στο πλαίσιο της πολιτικής της για την προβολή και προώθηση των προϊόντων της μακεδονικής γης, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε για πρώτη φορά σε τρεις παράλληλες διεθνείς εκθέσεις του κλάδου των τροφίμων.

Συγκεκριμένα παρούσα ήταν στην 6η διοργάνωση της έκθεσης «Meat & Grill Days 2018» για το κρέας και τα προϊόντα του, στην 5η έκθεση «Dairy Expo» για τη γαλακτοκομία και την τυροκομία και στην 3η έκθεση «Frozen Food 2018» για τα κατεψυγμένα τρόφιμα. Και οι τρεις εκθέσεις φιλοξενήθηκανστο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα (10-12 Νοεμβρίου 2018).

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε στις τρεις διεθνείς κλαδικές εκθέσεις με 14 πρότυπες επιχειρήσεις, οι οποίες παρουσίασαν εκλεκτά τοπικά προϊόντα της μακεδονικής γης. Η παρουσία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη, καθώς υπήρξε έντονο ενδιαφέρον των αγοραστών για πολλά από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προβλήθηκαν, ενώ πραγματοποιήθηκαν σημαντικές επαφές με επαγγελματίες και εμπορικούς επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

«Η προώθηση των τοπικών προϊόντων της Κεντρικής Μακεδονίας και η ενίσχυση της δικτύωσης των επιχειρήσεων της περιοχής μας στην εγχώρια και παγκόσμια αγορά είναι ένας ακόμη στόχος που η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προσπαθεί με συνέπεια να υλοποιήσει. Η οργανωμένη συμμετοχή της Περιφέρειάς μας σε διεθνείς εκθέσεις αποτελεί ισχυρό εργαλείο για τους παραγωγούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να ενισχύσουν την εξωστρέφεια τους και να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέες αγορές», υπογράμμισε η Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Γερακίνα Μπισμπινά, που εκπροσώπησε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στις εκθέσεις.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ