Μενού Κλείσιμο

Παρεμβάσεις στη Μ. Μηλιά

Βελτιώνεται η «βατότητα» τμημάτων του οδικού δικτύου στο σύνολο του Δήμου

Στην επισκευή, αποκατάσταση και βελτίωση του οδικού δικτύου στη Μεσαία Μηλιά (Τ.Κ. Μηλιάς), έπειτα από τις ζημιές, που είχαν προκληθεί από τις πλημμύρες του περασμένου Νοεμβρίου, επικεντρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες, οι παρεμβάσεις συνεργείων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης.

Ειδικότερα, σε τμήματα του οδοστρώματος, τα οποία είχαν διαβρωθεί από τις πλημμύρες του περασμένου Νοεμβρίου κατασκευάστηκε εκ νέου υπόβαση, βάση, ενώ η παρέμβαση ολοκληρώθηκε με ασφαλτόστρωση.

Παράλληλα, συστηματικά και καθημερινά, όπως αναφέρει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης, συνεχίζονται οι παρεμβάσεις, στο σύνολο του Δήμου, οι οποίες εστιάζονται στη βελτίωση της βατότητας τμημάτων του οδικού δικτύου της πόλης και πιο συγκεκριμένα, στην ασφαλτόστρωση υφιστάμενων δρόμων, των οποίων το οδόστρωμα υπέστη φθορές, ριγματώσεις, λακκούβες, με έμφαση σε περιοχές, όπου είχαν προηγηθεί έργα της ΔΕΥΑΚ για βλάβες κ.λ.π.

Προς την κατεύθυνση αυτή ασφαλτοστρώσεις έγιναν τόσο στην πόλη της Κατερίνης, όσο και στη Δ.Κ. Περίστασης.

Τις εργασίες συντονίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Ντούρος, ο οποίος τονίζει σε δήλωσή του: «Στόχος των παρεμβάσεων είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Άλλωστε, όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, και όπως στην πράξη αποδεικνύουμε, η διαρκής βελτίωση των οδικών υποδομών στο σύνολο του Δήμου αποτελεί πρώτη προτεραιότητά μας».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, το πρόγραμμα συντήρησης και αποκατάστασης οδοστρωμάτων εξελίσσεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της τεχνικής υπηρεσίας στο σύνολο του Δήμου.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ