Μενού Κλείσιμο

Παρεμβάσεις καθαριότητας

Καλλιθέα Κατερίνης

Παρεμβάσεις οδοκαθαρισμού στην επαρχιακή οδό Καλλιθέας – Παραλίας (από το ύψος του lidl έως την Καλλιθέα) είναι σε εξέλιξη από συνεργείο της αντιδημαρχίας Καθαριότητας του Δήμου Κατερίνης.

Οι παρεμβάσεις αφορούν τον καθαρισμό από χόρτα, φύλλα, πάσης φύσεως απορρίμματα, ενώ επικεντρώνονται σε πεζοδρόμια – νησίδες της συγκεκριμένης οδού,  υλοποιούνται με κάθε πρόσφορο μέσο και εξοπλισμό της υπηρεσίας και συμβάλλουν στην αισθητή βελτίωση της καθημερινότητας στην συγκεκριμένη περιοχή.

«Υψηλή προτεραιότητα του Δήμου Κατερίνης, αποτελεί διαχρονικά η δημιουργία, η διατήρηση και η διασφάλιση ενός καθαρού, υγιούς και πολιτισμένου Περιβάλλοντος στα όρια ευθύνης του» τονίζει σε δήλωσή του, με αφορμή την παρέμβαση ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Βαϊνάς.

Όπως επισημαίνει από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας Κώστας Πολυχρόνης: «Η καθαριότητα, η αναβάθμιση και η βελτίωση της ποιότητας ζωής όσων ζουν, εργάζονται ή επισκέπτονται την κοινότητά μας συνιστά διαχρονικά πρώτη προτεραιότητα. Στόχος μας  είναι ο καθαρισμός του συνόλου των πεζοδρομίων και νησίδων στην περιοχή μας».

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ