Μενού Κλείσιμο

Παρεμβάσεις και στον φωτισμό

Από τον Δήμο Κατερίνης με στόχο την «ποιοτική αναβάθμιση»

Στην ενίσχυση και συντήρηση του δημοτικού φωτισμού σε κάθε γειτονιά, με την τοποθέτηση και χρήση σύγχρονων φωτιστικών σωμάτων, με τις πλέον ποιοτικές προδιαγραφές συμβάλλουν οι καθημερινές εργασίες του τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης, αναφέρει σχετικώς ο Δήμος

Προς την κατεύθυνση αυτή κινείται, η τοποθέτηση σωμάτων υπερόδιου δημοτικού φωτισμού σε τμήματα των οδών Ίωνος Δραγούμη, Αγίας Αικατερίνης, Αναλήψεως, 25ης Μαρτίου και Τραπεζούντος.

Στόχος των παρεμβάσεων, αναφέρει η υπηρεσία, που γίνονται με βάση φωτομετρικές μελέτες είναι η αναβάθμιση της απόδοσης – ποιότητας του φωτισμού και ταυτόχρονα η εξοικονόμηση ενέργειας – πόρων και η αποφυγή της φωτορύπανσης. Επιπλέον, η βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της Κατερίνης.

Γενικότερα, οι παρεμβάσεις του συγκεκριμένου τμήματος επικεντρώνονται στο φωτισμό των οδών και των κοινόχρηστων χώρων συμβάλλοντας έτσι, στην άνεση και ασφάλεια σε ό,τι αφορά μετακίνηση των ατόμων, καθώς και στην ικανοποίηση σχετικών αιτημάτων των κατοίκων, στο σύνολο του Δήμου Κατερίνης.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ