Μενού Κλείσιμο

Παραβάν και Πίνακες σε καμβά για εφηβικό δωμάτιο

Έπειτα από την παραγγελία μου στο stickerman.gr ενός κλασσικού πίνακα  τo ¨ The Dream¨ του Pablo Picasso, έμεινα τόσο ευχαριστημένη, που σκέφτηκα άμεσα να ανανεώσω και να φρεσκάρω το παιδικό δωμάτιο του σπιτιού μου. Η απόδοση του “ The Dream”  ήταν τέλεια, που δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν είδα τον πίνακα κρεμασμένο στο σαλόνι μου.

Θα ψάξω να βρω και κάποιον πίνακα για να στολίσει το εφηβικό πλέον δωμάτιο του γιού μου. Μπαίνοντας στο stickerman.gr στην κατηγορία πίνακες σε καμβά με την πρώτη ματιά διαπιστώνω ότι έχουν μεγάλη ποικιλία σε θέματα που αφορούν τους εφήβους.  Ο γιος μου είναι καλλιτεχνική φύση άνθρωπος, εκτός από το σχολείο του, ασχολείται με τη ζωγραφική και τη μουσική. Ένας μοντέρνος πίνακας σε καμβά με άσπρες και μαύρες αποχρώσεις, πιστεύω θα του αρέσει. Είδα πως σπινθήρισε το βλέμμα του όταν αντίκρισε τον Πικάσο στο καθιστικό μας, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα ταίριαζε στην ιδιοσυγκρασία του για τον προσωπικό του χώρο.

Οι τοίχοι του δωματίου του είναι άδειοι, δεν έχουν κάτι να τους στολίζουν, εκτός από ένα ψηφιακό ρολόι, χρειαζόμαστε λοιπόν κάποιον από τους πίνακες σε καμβά που να μπορεί να προσαρμοστεί σε μεγάλες διαστάσεις χωρίς να χαλάσει  το θέμα που απεικονίζει.  Η εικαστική παρέμβαση που θα κάνω στο εφηβικό δωμάτιο θα είναι ριζική, θέλω να καλυφθεί  ο μεγάλος τοίχος σχεδόν ολόκληρος στο πλάτος του για να ανανεωθεί  πλήρως το δωμάτιο. Θα μπορούσα να απευθυνθώ στο stickerman.gr και να φτιάξω μια ταπετσαρία τοίχου γι αυτές τις διαστάσεις, αλλά νομίζω ότι μια τόσο παρεμβατική μέθοδος θα τον ενοχλούσε.

Επίσης ένα δίφυλλο ή τρίφυλλο παραβάν με θέμα που να ταυτίζεται με τον μεγάλο πίνακα θα ολοκληρώσει την εικαστική παρέμβαση στο εφηβικό δωμάτιο. Το παραβάν θα χαρίσει έναν επιπλέον ιδιωτικό χώρο μέσα στο δωμάτιο του και θα τον βοηθήσει να καλύπτει την ακαταστασία του, όταν δεχόμαστε ξαφνικές επισκέψεις.

Ένα μοντέρνο παραβάν μπορεί να μεταφερθεί εύκολα και προσφέρει λειτουργικότητα και ευελιξία στο χώρο.  Επιπλέον λόγω της χρηστικότητας του αλλά και της εκπληκτικής χαλαρωτικής αίσθησης που αφήνει στο δωμάτιο, δεν χάνει ποτέ τη διακοσμητική του αξία, ακόμα και αν μείνει τυλιγμένο σε μια γωνιά του δωματίου.

Στο stickerman.gr για τα παραβάν συστήνουν εκτύπωση σε ύφασμα από μουσαμά, ώστε η απεικόνιση να παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο και στις συνθήκες αποθήκευσης.

Όλοι οι πίνακες σε καμβά και τα παραβάν από το stickerman.gr έχουν ιδιαίτερα εμπνευσμένα και ταιριαστά θέματα που είναι εύκολο να βρει κάποιος θέματα να συνδυάζονται, για να προσφέρουν αρμονία στη διακόσμηση του δωματίου.

Βάζοντας, λοιπόν, τα προϊόντα στο καλάθι αγορών μου, διαπίστωσα ότι το budget μου είναι αρκετά υψηλότερο, μόνο αυτοί ξέρουν πώς μπορούν να προσφέρουν τέτοια απίθανη ποιότητα σε τόσο οικονομικές τιμές, έτσι ξεσηκώθηκα να διαλέξω και ένα διακοσμητικό παραβάν διπλής όψης, μικρό σε διαστάσεις , για το χώρο του καθιστικού μου, που θα έχει πάλι σαν θέμα κάποιο κλασσικό θέμα ζωγραφικής για να ταιριάζει με τον πίνακα του Πάμπλο Πικάσο που ήδη κοσμεί το σαλόνι μου.

Μετά από τρεις ημέρες, το κουδούνι μου χτύπησε και ήταν από το stickerman, μου παρέδωσαν τον πίνακα και τα δύο παραβάν και με ρώτησαν αν χρειάζομαι κάποια βοήθεια με την τοποθέτηση τους. Όταν τα στήσαμε στο χώρο, αμέσως κατάλαβα πόσο επαγγελματίες είναι, τα χρώματα τους αν και ασπρόμαυρα είναι ολοζώντανα, οι διαστάσεις ακριβώς αυτές που είχα ζητήσει, και τα υλικά τους αν και οικονομικά είναι τόσο πολυτελή.

 

Ο γιος μου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος βλέποντας την μοντέρνα τέχνη να παίρνει θέση στο δωμάτιο του και με ευχαρίστησε με αυτό το σπινθηροβόλο του βλέμμα για την παρέμβαση μου.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ