Μενού Κλείσιμο

Παράσταση νίκης Λαγδάρη στο Κίτρος

Με ομιλία στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Κίτρος συνέχισε την προεκλογική του εκστρατεία  ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού και επικεφαλής του Συνδυασμού «ΤΟΛΜΑΜΕ-ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ», Βαγγέλης Λαγδάρης

Εμφανώς συγκινημένος και με έντονη τη συναισθηματική του φόρτιση ο κ. Λαγδάρης ευχαρίστησε τους συντοπίτες του για την πολυπληθή τους  παρουσία, τον παλμό, τον ενθουσιασμό και τη δυναμική στήριξή τους. 

Εξομολογήθηκε πως το Κίτρος αποτελεί, στην μακρά διαδρομή του στον αυτοδιοικητικό στίβο, σημείο αναφοράς, καθώς οι συμπατριώτες του, του έχουν συμπαρασταθεί τόσο αυθόρμητα, τόσο δυναμικά και τόσο απλόχερα. 

«Από ΕΣΑΣ αντλώ όλα αυτά τα χρόνια δύναμη. Από ΕΣΑΣ έχω εισπράξει άδολη αγάπη και αποδοχή!!!Γι’ αυτό και ΣΑΣ έχω μέσα στην καρδιά μου!!! Γι’ αυτό και ο τόπος μου είναι ένα ΚΟΜΜΑΤΙ της ψυχής μου που το κουβαλάω ΠΑΝΤΑ μέσα μου!!!» ήταν οι χαρακτηριστικές του κουβέντες. 

Αναφερόμενος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού στο διακύβευμα των εκλογών τόνισε πως οι κάτοικοι της Βόρειας Πιερίας δεν θα ανεχτούν άλλο τη μιζέρια και την ανικανότητα! Δεν θα επιτρέψουν να συνεχιστεί η κακοδιαχείριση και οι χαμένες ευκαιρίες. Είναι πλέον εμπεδωμένο στους δημότες του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού πως χρειάζεται αλλαγή στο μοντέλο διοίκησης της αυτοδιοικητικής αρχής. 

Και αυτό θα γίνει με το Συνδυασμό «ΤΟΛΜΑΜΕ-ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ» και το πρόγραμμά του. Ένα πρόγραμμα συμβόλαιο με την κοινωνία της Βόρειας Πιερίας, συμβόλαιο με τους πολίτες! Χωρίς κρυφές ατζέντες! Χωρίς γενικολογίες και εκθέσεις ιδεών! 

Στο τέλος της ομιλίας του ο κ. Λαγδάρης ανανέωσε το ραντεβού με τους συμπατριώτες του την Κυριακή στις κάλπες, επαναλαμβάνοντας πως για τον ίδιο και τα μέλη του Συνδυασμού του, η αγάπη του κόσμου είναι το ισχυρότερο εφόδιο για να τους υπηρετήσουν με υπευθυνότητα και συνέπεια.

 

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ