Μενού Κλείσιμο

Παίρνει τα (προληπτικά) μέτρα του το Νοσοκομείο Κατερίνης: Τέλος οι επισκέψεις, για όλους!

Η είσοδος στον αύλειο χώρο του νοσοκομείου θα γίνεται μόνο από την κεντρική πύλη και μετά από αυστηρό έλεγχο. Προέχει η προστασία των ασθενών και του προσωπικού, σημειώνει ο διοικητής του νοσοκομείου

 

Αποφασισμένη να διαφυλάξει την δημόσια υγεία λόγω που απειλεί ο Κορονοϊός είναι η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου, η οποία με απόφασή της και σε συνεργασία με την Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων, τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας και του Διευθυντές των Τμημάτων βάζει τέλος στις επισκέψεις.

 

Με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το μεσημέρι γίνεται γνωστό πως αποφασίστηκε η καθολική απαγόρευση του επισκεπτηρίου στις κλινικές του Γ.Ν. Κατερίνης, αλλά και η καθολική απαγόρευση της εισόδου στους αντιπροσώπους των ιατρικών εταιρειών.

Παράλληλαν ανακοίνωσε και τον αποκλεισμό όλων των παράπλευρων εισόδων του νοσοκομείου και τον αυστηρό έλεγχο της εισόδου από το σημείο έλεγχου του Γ.Ν. Κατερίνης (κεντρική είσοδος).

Η ανακοίνωση καταλήγει με τις ευχαριστίες του διοικητή κ. Χατζηγεωργίου προς όλους «για την κατανόηση και τη συνδρομή στην προστασία της υγείας των ασθενών του Γ.Ν. Κατερίνης, του προσωπικού αλλά και όλων των κατοίκων του Νομού μας.»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.