Μενού Κλείσιμο

Παιδική χαρά να την… χαίρεσαι!

Λεπτοκαρυά

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την αντικατάσταση των παλαιών παιδικών χαρών στο Δήμο Δίου Ολύμπου. Οι παιδικές χαρές του Δήμου είχαν «κλείσει» αφού δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις ασφαλείας που θέτει ο νόμος.

Οι νέες παιδικές χαρές, που σταδιακά θα παραδίδονται το επόμενο διάστημα, κατασκευάζονται με τις σύγχρονες προδιαγραφές, διαθέτουν σύγχρονα, ασφαλή και πιστοποιημένα παιχνίδια, ενώ ο περιβάλλον χωρος τους, πληρεί όλες τις προδιαγραφές του νόμου

Μετά την παιδική χαρά του Πάρκου Λιτοχώρου, παραδόθηκε σε χρήση η παιδική χαρά στην Πλατεία της Λεπτοκαρυάς, η οποία αμέσως γέμισε από παιδιά.

Επίσης, ξεκίνησε η κατασκευή της παιδικής χαράς στην Πλατεία Χοροστασίου Λιτοχώρου με ίδια κεφάλαια, όπως και οι προηγούμενες.

Θα ακολουθήσει η κατασκευή ακόμη δεκατεσσάρων παιδικών χαρών στους οικισμούς του Δήμου με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», από το οποίο ο Δήμος θα χρηματοδοτηθεί με 203.000 ευρώ.

«Έτσι, με αμείωτο ενδιαφέρον, ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος και η δημοτική αρχή, συνεχίζουν τον εκσυγχρονισμό των οικισμών του Δήμου, αποσκοπώντας στη βελτίωση των παροχών κοινής χρήσης που από μακράν είχαν εγκαταλειφθεί», καταλήγει το σχετικό ενημερωτικό σημείωμα του δήμου.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ