Μενού Κλείσιμο

Παιδικά χαμόγελα, μοίρασαν χαρά σε ηλικιωμένους

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης στο Γηροκομείο «Ο Καλός Σαμαρείτης» στην Κατερίνη

Τελευταία ημέρα των μαθημάτων των σχολείων η ΣΤ΄ τάξη του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης πραγματοποίησε επίσκεψη μαζί με τον διευθυντή του σχολείου Βασίλη Τσακιρίδη στο Γηροκομείο Χριστιανικό Σπίτι Ηλικιωμένων «Ο Καλός Σαμαρείτης» στην Κατερίνη.

Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια του κοινωνικού ρόλου του σχολείου με σκοπό την αγάπη και προσφορά στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο Γηροκομείο.

Τους μαθητές υποδέχτηκε ο διευθυντής του Γηροκομείου κ. Τάτσης μαζί με το προσωπικό, χαρίζοντας όμορφα δώρα και κεράσματα και ενημερώνοντας τους μαθητές για τη λειτουργία του ιδρύματος.

Τα άτομα που φιλοξενούνται και περιθάλπονται στο Γηροκομείο είναι ηλικιωμένοι που δυστυχώς η τύχη τους έφερε να βρίσκονται εκτός οικογενειακής εστίας  και για το λόγο αυτό η παρουσία όλων μας τους προσδίδει ιδιαίτερη χαρά, πολύ δε περισσότερο τις Άγιες γιορτινές ημέρες.

Οι μαθητές με ενθουσιασμό ευαισθητοποιημένοι για την τρίτη ηλικία, ήρθαν κοντά στους ηλικιωμένους έπαιξαν χριστουγεννιάτικη μουσική, κάλαντα με την καθοδήγηση του υπεύθυνου εκπαιδευτικού μουσικής Δημήτρη Αποστολό και τον εκπαιδευτικό αγγλικής Θεόδωρο Παπαδόπουλο, τραγούδησαν, χάρισαν κάρτες που κατασκεύασαν, στόλισαν και επιμελήθηκαν με ευχές οι μαθητές με την δασκάλα τους Μαρίνα Τουλίκα προσφέροντας χαμόγελα και αγάπη στους ηλικιωμένους του Γηροκομείου.

«Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον διευθυντή του Γηροκομείου, όλο το προσωπικό και τους εργαζόμενους για τη θερμή υποδοχή και δώρων που μας επιφύλαξαν για μια ακόμη φορά, καθώς η συνεργασία του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης με το Γηροκομείο εξελίσσεται σε θεσμό που οι δυο πλευρές στηρίζουν με ευχαρίστηση και θέρμη», αναφέρει ο διευθυντής του Σχολείου Βασίλης Τσακιρίδης

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ