Μενού Κλείσιμο

Παγκόσμιοι πρωταθλητές στο Επιμελητήριο

Επίσκεψη των αθλητών του ΓΑΣ Ολύμπιος στο ΕΒΕ Πιερίας

Τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου επισκέφτηκαν μέλη της διοίκησης, προπονητές και πρωταθλητές του ΓΑΣ Ολύμπιος Κατερίνης με αφορμή τις σημαντικές διακρίσεις, τις οποίες πέτυχαν οι αθλητές του συλλόγου, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος, το οποίο διεξήχθη στη Μόσχα.

Ακολούθησε μια χαλαρή και εποικοδομητική συζήτηση ανάμεσα στο Πρόεδρο του Επιμελητηρίου και στον υπεύθυνο του συλλόγου Γιάννη Τοπαλίδη στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Νικόλαος Ουσταμπασίδης, ο coach της αποστολής Γεώργιος Καρυπίδης, η συνοδός – διερμηνέας Ελένη Ζουρελίδου και οι διακριθέντες αθλητές, οι οποίοι κατέκτησαν συνολικά 8 χρυσά, 2 αργυρά και 7 χάλκινα μετάλλια.
Ο κ. Γιάννης Τοπαλίδης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου για τη θερμή υποδοχή και τη στήριξη όλα τα χρόνια στην μεγάλη προσπάθεια του συλλόγου.
Ο κ. Η. Χατζηχριστοδούλου έδωσε αναμνηστικά δώρα στους αθλητές, τους συνεχάρη και ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη, πολλές επιτυχίες και νίκες και τόνισε ότι το Επιμελητήριο Πιερίας θα είναι πάντα δίπλα τους αρωγός σε κάθε προσπάθεια. «Ο αθλητισμός ενώνει χώρες, ιδέες, ανθρώπους και στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, οι επιτυχίες σας αποτελούν πηγή χαράς και έμπνευσης για όλους μας και ειδικότερα για τους νέους ανθρώπους. Πολλά συγχαρητήρια, μας κάνετε όλους περήφανους», ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΒΕ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ