Μενού Κλείσιμο

Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας | Το μήνυμα του Σάκη Γκούνα

Τιμούμε σήμερα με σεβασμό την ημέρα της μητέρας.

Η μητέρα, αποτελεί διαχρονικό σύμβολο της πιο γνήσιας ανθρώπινης αγάπης, σύμβολο της ζωής, της ελπίδας, των αγώνων της ζωής.

Τιμούμε τη μέρα αυτή το πρόσωπο που μας δίδαξε τις πολυτιμότερες αξίες της ζωής, την ανιδιοτελή αγάπη, την αυταπάρνηση, την κατανόηση, τη θυσία και τη συγχώρεση.

Τιμούμε τη μητέρα, όχι μόνο με ευχές, αλλά με πράξεις, με συγκεκριμένα μέτρα και προγράμματα, που θα ενισχύσουν τη θέση κάθε μητέρας, στην οικογένεια, στην κοινωνία. Η πολιτεία πρέπει και οφείλει να αναγνωρίζει διαρκώς το ρόλο της μάνας με θεσμικές και νομοθετικές πρωτοβουλίες που θα κατοχυρώνουν την ανεκτίμητη κοινωνική παρουσία και προσφορά της.

Η ουσιαστική στήριξη της Άνεργης, της Εργαζόμενης, της Μονογονεικής  και της Πολύτεκνης Μητέρας, με παρεμβάσεις και δράσεις που θα ενισχύουν τη θέση και το ρόλο της, αποτελεί για μας απόλυτη προτεραιότητα.

Σήμερα, ας εκφράσουμε τον σεβασμό μας στον σημαντικότερο άνθρωπο της ζωής μας, με μια ζεστή αγκαλιά, ένα λουλούδι, για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη, στον άνθρωπο που μας έφερε στη ζωή.

Χρόνια πολλά μάνα.

Χρόνια πολλά μητέρες του κόσμου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ