Μενού Κλείσιμο

Πάει Ναύπλιο (και) με… γεύσεις

Για τη «NOSTOS EXPO 2017» ετοιμάζεται η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στη σημαντική έκθεση και σε επαγγελματίες του τουρισμού της Πιερίας από την Περιφερειακή Ενότητα της Πιερίας

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο στην έκθεση NOSTOS EXPO 2017, η οποία θα διοργανωθεί στη Ναύπακτο 13-16 Οκτωβρίου 2017.

Η NOSTOS EXPO είναι το διεθνές σημείο αναφοράς του ειδικού και εναλλακτικού τουρισμού κάθε μορφής, για όλους τους προορισμούς και τους επαγγελματίες του τομέα που δραστηριοποιούνται στη Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, για την ανάπτυξη, τη συνεργασία και τη δικτύωση όλων όσοι φιλοδοξούν να αξιοποιήσουν τις πιο δυναμικές νέες τάσεις στον τουρισμό.
-NOSTOS B2B meetings: Με την υποστήριξη των κατά τόπους Γραφείων ΕΟΤ του εξωτερικού συμμετέχουν καταξιωμένοι Hosted Buyers πραγματοποιώντας B2B meetings με τους συμμετέχοντες Εκθέτες. Η διαδικασία του προγραμματισμού ολοκληρώνεται εκ των προτέρων μέσω ειδικά διαμορφωμένης ηλεκτρονικής πλατφόρμας.
-NOSTOS Food Tourism: Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον γαστρονομικό τουρισμό και την Ελληνική Κουζίνα. Καταξιωμένοι chefs και επαγγελματίες του κλάδου παρουσιάζουν τις νέες τάσεις στην παραδοσιακή μαγειρική προτείνοντας μοναδικές τοπικές γεύσεις και προϊόντα που παράγονται σε όλη τη χώρα και αποτελούν σημείο αναφοράς για τη μεσογειακή διατροφή.
-NOSTOS FORUM: Το διεθνές ετήσιο βήμα επιμόρφωσης, ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων για τον ειδικό και εναλλακτικό τουρισμό κάθε μορφής. Απευθύνεται στους φορείς διαχείρισης προορισμών, την ακαδημαϊκή κοινότητα και τους επαγγελματίες. Έχει σκοπό την ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών, την παρουσίαση ερευνών και τάσεων σε αυτές τις μορφές τουρισμού, με στόχο τη βιωσιμότητα και την αειφορία.
-NOSTOS Events & Happenings: Κατά τη διάρκεια της NOSTOS 2017 σε επιλεγμένα σημεία των εξωτερικών και εσωτερικών χώρων της Έκθεσης λαμβάνουν χώρα Events και Happenings, όπως επιδείξεις mountain bike, τοξοβολίας, kite surf, sup, ιππασίας, κτλ. προσελκύοντας το ενδιαφέρον επισκεπτών και εκθετών.
Στην έκθεση η Περιφέρεια μπορεί να διαθέσει το χώρο της για: τη φιλοξενία επαγγελματικών συναντήσεων, τη διοργάνωση παρουσιάσεων, τη διανομή πληροφοριακού υλικού, τη διοργάνωση εκδηλώσεων και τη συντονισμένη αξιοποίηση των ευκαιριών επικοινωνίας με επαγγελματίες του τουρισμού και δημοσιογράφους.
Όσοι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού, επιθυμούν τη συνεργασία για τη συντονισμένη και εναρμονισμένη τουριστική προβολή της Κεντρικής Μακεδονίας, μπορούν να επικοινωνούν με την Π.Ε. Πιερίας στo τηλέφωνο 2351351262 και να αποστείλουν σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: s.mavridou@pieria.pkm.gov.gr

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ