Μενού Κλείσιμο

Πάει για ρεκόρ συμμετοχών!

Την Κυριακή ο αγώνας δρόμου «Δέκα στο Δέκα» στην ΤΚ Μοσχοχωρίου

Ρεκόρ συμμετοχών συγκριτικά με την περυσινή πρώτη διοργάνωση αναμένεται να σημειώσει φέτος, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο αγώνας δρόμου 10 χλμ., με την επωνυμία «ΤΕΝ-ΤΕΝ RUN 2017» (Δέκα στο Δέκα) και ο παιδικός αγώνας δρόμου 1χλμ., στο Μοσχοχώρι του Δήμου Κατερίνης.

Αυτό προκύπτει από τους ιδιαίτερα ικανοποιητικούς ρυθμούς εγγραφών, όπως αποτυπώνονται στις έως σήμερα συμμετοχές, στη φόρμα εγγραφής. Όπως είναι γνωστό, τον αγώνα διοργανώνουν ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και η Τοπική Κοινότητα Μοσχοχωρίου του Δήμου Κατερίνης, με την υποστήριξη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας ‘’ΖΕΥΣ’’, την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 και ώρα 11:00 π.μ.

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν.

Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής λήγει την Τρίτη 23 Μαΐου 2017.

Για λόγους καλής οργάνωσης του αγώνα, οι διοργανωτές παρακαλούν για την έγκαιρη αποστολή των δηλώσεων.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας ‘’ΖΕΥΣ’’: www.zeusrunnersclub.gr.

Αριθμούς συμμετοχής μπορούν να παραλαμβάνουν οι συμμετέχοντες αθλητές την Παρασκευή 26 Μαΐου από τα γραφεία του Ο.Π.Π.Α.Π. Δήμου Κατερίνης κατά τις ώρες 10:00 π.μ. έως 14:00 και το Σάββατο 21 Μαΐου, κατά τις ώρες 10:00 π.μ. έως 13:00 (Αστική Σχολή, Οδός Ειρήνης 12, τηλ. 2351047445).

Όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες μπορούν να παραλαμβάνουν τον αριθμό τους, κατά την ημέρα του αγώνα και έως τις 10:30 π.μ. στο χώρο εκκίνησης.

Διευκρίνιση: Για τον Παιδικό αγώνα δρόμου 1 χλμ. η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής θα γίνεται την ημέρα του αγώνα από τη γραμματεία (συμπληρώνοντας την υπεύθυνη δήλωση γονικής συναίνεσης), που θα είναι διαθέσιμη, στον αφετηρία του αγώνα, κατά τις ώρες 09:15 έως 10:30 π.μ.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ